Какво искат мъжете?

И никога не го споделят

Какво искат мъжете?

Често мъжете се шегуват, че им трябва специален наръчник за жени, за да ни разберат и осъзнаят какво наистина искаме. Женският пол обаче може да отвърне подобаващо на удара, тъй като ние също се чудим какво толкова искат тези прекрасни мъже и какво все не им достига? Ето и кои са нещата, които мъжете искат, но не ги казват гласно (оказва се, че освен всичко друго трябва да можем и да четем мисли!)

Той иска уважение -  Подсъзнателно може би те търсят жена, която да ги разбира, да е винаги с тях, да ги подкрепя и да ги насърчава в трудни моменти. Така, както е правила тяхната майка. Сега тази отговорна задача трябва да се поеме от жената в живота им.

Забавна жена - Да, жената освен добра домакиня, любвеобвилна, умна и просперираща дама, трябва да е и забавна. Не, те не искат клоун, а човек, който знае как да се забавлява и отпуска. А и не забравяйте, че мъжете остават цял живот големи деца.

Възхищение - Жена, която да ги гледа с любов, възхищение, много чувства и захлас.. Да, това е мечтата им!

Подкрепа - Те не искат да изглеждат слаби във вашите очи, затова никога няма да си признаят, че искат да ги подкрепите. Но всъщност всеки път, когато нещо не им върви, или са на път да вземат важно решение, вие сте тези, мили дами, които трябва да ги окуражите и бъдете сигурни, че това им е приятно!

Да бъде желан - За тях е важно да знаят, че жената в живота им умира за тях и ги желае по всяко едно време. 

Жена, която е себе си - Погрешно си мислим, че те искат някоя, която е с множество козметични подобрения по себе си и с превзето поведение. Тези жени може би ги искат за една-две нощи, но за сериозна връзка предпочитата  момичета, които не се правят на някоя друга!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay