Красива и с нюх за бизнес. Това е Жизел!

Първият модел милиардер?

Жизел Бюндхен
Жизел Бюндхен

Прекрасният ѝ външен вид я направи най-добре платения модел в света. Но зад това се крие нещо много повече – остър ум и бизнес нюх.

 

Благодарение на инвестиции в недвижимите имоти и редица примамливи сделки, финансовите експерти смятат, че Жизел Бюндхен е на път да се превърне в първия модел – милиардер.

 

Според Forbes бразилката, която скоро се омъжи за звездата на американския футбол Том Брейди, само през изминалата година има приходи от 45 милиона долара. Моделката ги е натрупала, благодарение на рекламните ѝ кампании за марки като Versace и H&M. Проучванията на Forbes също така сочат, че за последните 10 години приходите на Жизел надхвърлят 250 милиона долара. Драстично подобрение на и без това завидното й финансово положение, се очаква след лансирането на лично нейна козметична линия и такава за бельо.

 

Сред независимите бизнес проекти на Бюндхен са био-козметичната линия "Sejaa Pure Skincare", която е 100% собственост на Жизел, и дебютната ѝ колекция бельо, която беше представена в родната ѝ Бразилия. От Forbes отбелязват, че имайки предвид растежа на модната индустрия в Бразилия с 22 на 100, този ръст ще ѝ донесе към 19 милиона приходи годишно.

 

Причината за невероятния ѝ успех се дължи на това, че вместо да продаде името си на големите компании, както повечето знаменитости правят, Жизел създава собствена марка и притежава част от акциите на компанията, с която работи за "Gisele Bundchen Brazilian Intimates".

 

В допълнение от Forbes сочат като ключов фактор за нарастващото богатство на 30-годишната красавица бъдещата стойност на земите, които притежава в Бразилия и Коста Рика, както и семейната къща в Брентууд, Калифорния, за която ще похарчи милиони.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay