Малката Бекъм, кръстена на героиня от детско филмче

Дейвид и Виктория, вдъхновени от Disney

Малката Бекъм, кръстена на героиня от детско филмче

Изборът на името Харпър Севън, която се роди в Лос Анджелис в неделя (10.07.11), бил повлиян от тримата сина на звездната двойка - Бруклин, Ромео и Круз. Момчетата искали сестричката им да се казва Харпър Финкъл - името на героинята, изиграна от Дженифър Стоун в сериала "Магьосниците от Уейвъри Плейс".

"Момчетата обичат този сериал и искаха да помогнат при избора на име на сестра им. Дейвид и Виктория мислят, че това е прекрасно име. Цялото семейство е очаровано от избора, а момчетата са много щастливи. Те обсъждаха името Севън и сега изглежда всичко си дойде на място. Тя се роди в седмия месец (юли), в седмия ден от седмицата и в седем часа, така че името е правилно избрано. Дейвид е много запален по значението и силата на числата. Надяваме се, че името ще й донесе късмет!", споделя източник, близък до звездната двойка.

"С появата на малкото момиченце семейство Бекъм е напълно завършено. Дейвид и Виктория едва ли ще имат още един наследник" разказва още той пред британския "Sun".

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.07.2011|14:25
Името все още ми изглежда странно, но щом са искали и са се съобразили с момчетата няма какво да говорим просто. Относно ражданията Виктория трябва да е луда, за да роди още едно дете. Искаха момиченце, ето им го, не им трябват повече. Дори съм изумена от факта, че точно жена като нея, роди 4 деца. Да са им живи и здрави!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay