Милиони раздели, милиони събирания

Мистър "Преживейте го"

Милиони раздели, милиони събирания

Милиони раздели и милиони събирания - вашата връзка е пълна с премеждия, от които обикновено мъжете не се впечатляват. Понякога на жените е трудно да приемат, че всичко е свършило и се вкопчват в най-неподходящите за тях мъже.

 

Сексолози и психолози дадоха съвети как с няколко стъпки да преодолеете зависимостта си към неподходящия и да продължите с нов човек в живота си. Защо жените винаги са толкова влюбени, а мъжете не?

 

Приемете, че понякога просто не се получава, съветват психолози. Преди всичко в една връзка трябва да бъдете обичани, ако сте го осъзнали, значи вече сте направили първата крачка към промяната. Оттук нататък е лесно. Опитайте се да забележите, че той не е единственият привлекателен, сексапилен и забавен мъж.

 

Много млади момичета драматизират излишно, обясняват специалистите. На 20 години една провалена връзка не е краят на живота, а само още едно преживяване, от което се трупа опит. Чак на 30 или 40 години е време да потърсите емоционална стабилност, а преди това се забавлявайте. Ако мъжът до вас не ви прави да се чувствате желана и не прави живота ви по-приятен – по-добре потърсете му заместник.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay