Мъжете избраха за най-секси бременната Натали Портман

Бременна и най-сексапилна

Дойде времето за априлския брой на Playboy, онзи, които е посветен на годишната класация "Най-секси знаменитости". Редакторите на списанието подреждат 27 жени – актриси, певици, реалити звезди, модели и дори бойни мадами, които се състезават в боеве на принципа на кеч, но... по-реалистични.

 

Натали Портман ще се зарадва да научи, че също е в списъка и то най-отгоре. Със сигурност ще иска да си купи този брой и да си го запази, близо до Оскара ѝ. 

 

Други име в списъка са Ана Пакуин от "Истинска кръв", Холи Бери, Бионсе и Скарлет Йохансон.

 

Почетни позици има и разбира се за звезди като Ким Кардашиян и Джени Фарли. Поне 3 плеймейтки са си проправили път в елитния лист.

 

Освен това, там ще откриете името на Тара Райд от "Американски пай", което лично нас ни кара да се съмняваме в престижа на класацията.

 

 

Ето първите 5 най-секси жени според Playboy:

1. Натали Портман

2. Хоуп Дворачик (модел, Playmate за 2010)

3. Софи Монк (певица, актриса)

4. Тара Рийд (актриса)

5. Брук Бърк (модел)

 

Сред почетените са и Холи Бери на 8-мо място, Дженифър Лопес на 12-то, на 16-то Бионсе, 18 за Ким Кардашиян, следвана от Памела Андерсън на 19-та позиция. Анджелина Джоли изостава чак на 21-во място, но не толкова, колкото Меган Фокс, която е чак на 25, Оливия Уайлд – 26 и срамно за Скарлет Йохансон – последна 27-ма позиция.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay