Най-доброто от TikTok тази седмица!

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Пoдводницата на Ocean Gate

Тази седмица светът беше разтърсен от трагичното изчесване на малката подводница на Ocean Gate, провеждаща експедиция до останките на Титаник с няколко милиардери на борда. За съжаление, плавателният съд изгуби връзка с диспечерите още на 45-ата минута от своето потапяне, което доведе до мащабна спасителна операция.

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Кислородът в подводницата постепенно изтичаше, а в крайна сметка стана ясно, че това не е имало никакво значение, тъй като много преди да стигне дъното, подводницата буквално се смачкала за част от секундата, вследствие на имплозия (вижте симулация тук). Вчера светът научи тъжната новина, че и петимата души на борда са загинали. Видеа по темата можете да видите тук и тук.

Шоколадовите яйца с Хари Потър

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Kinder Joy пуснаха играчки на Хари Потър и светът полудя. В момента TikTok изобилства от видео, а които потребители отварят по няколко яйца наведнъж, показвайки какво има вътре. Други споделят и кодовете, изписани върху опаковките и на кои модели съответстват. Доскоро яйцата не можеха да се намерят из магазините, тъй като луди фенове ги изкупуваха. Но това не ни попречи да успеем да се доберем. Ето тук можете да видите и подробности. И няколко уж потвърдени кода за България.

Трендът на София Ричи

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

София Ричи е способна да накара целия свят да прави едно и също нещо! Освен със семплия си, но елегантен стил на обличане, тя превзе мрежата с тренд, който самата тя въведе. От селфи към дефилиране с красив тоалет. В момента, всяко второ видео в TikTok е именно такова. Можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay