Най-доброто от TikTok тази седмица!

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Рептил в самолета?

"Казвам ви, този отзад не е истински!", твърди уплашена жена, която отчаяно се опитва да слезе от самолета.

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Тези дни из TikTok се разпространи видео, в което видимо ужасена жена жена твърди, че до нея седи човек, който не е истински и иска да слезе от самолета. Тя предупреждава останалите пътници, че има опасност за живота им и тя със сигурност не иска да умре. Какво всъщност се е случило с този самолет и наистина ли човекът е бил толкова съмнителен, колкото жената твърди? Вижте видео тук.

Как щях да изглеждам, ако бях бременна

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Поредният AI ефект предизвика фурор в социалната мрежа. Този път жените виждат как биха изглеждали, ако бяха бременни. Много сладко наистина! Видео тук.

Андреа е снимала новия си клип КЪДЕ?!

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Ексцентричната попфолк певица Андреа изобщо не си поплюва, когато става дума за провокация. Но поредната ѝ щура постъпка засенчи дори и скандалните ѝ участия в дискотеките. Този път тя реши да заснеме видеоклип не къде да е, а на гроба на великия ни писател Иван Вазов. Ето тук можете да видео по темата!

Седмицата на модата в Париж

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Започна седмицата на модата в Париж и сега целият ни фийд е изпълнен с шармантни тоалети на различни известни дизайнери. Красивите дефилета заслужават да се видят, така че побързайте да разгледате TikTok, ако още не сте го направили! Видео тук.

Attenzione, pickpocket!

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Джебчиите винаги са били огромен проблем, особено сред известните туристически дестинации. Но сега с тях е свършено, защото ловците на джебчии станаха "вайръл" в социалните мрежи! Невъзможно е да не сте попаднали на видеа, в които жена крещи "Attenzione, pickpocket!". Дейността ѝ включва заснемане и прогонване на улични крадци, а действието се развива във Венеция. И тъй като при нас няма такива смели хора, пазете си чантите, докато сте навън. Видео гледайте тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay