Най-доброто от TikTok тази седмица!

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

На никого не му пука за извънземните

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Правителството на САЩ потвърди, че извънземните съществуват и че в миналото дори са осъществявали контакт с тях. Е, не че сме си мислели, че сме единствени в огромната Вселена, но е някак различно, когато ни го кажат в прав текст. Но изглежда, че хората сме толкова обременени и прегрели от всекидневните си задачи и проблеми, че изобщо не ни е до извънземни в момента. Какво ще последва от тази новина, остава да разберем! Видео тук.

Селена Гомес и рождени трепети

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Селена Гомес отпразнува рождения си ден в компанията на близки хора и ослепителен секси тоалет. Но по-важно е какво се случи вчера! Нейната най-близка приятелка отпразнува своя рожден ден и Селена не се поколеба да ѝ честити с пост в социалните мрежи. Но къде е уловката? Това всъщност е Франсия Раиса, която дари бъбрека си на Селена, след ато певицата заболя от лупус и се наложи трансплантация. Наскоро двете бяха скарани и този пост шокира верните фенове на Гомес. Дали двете са се сдобрили? Какво казва Франсия за поста? Видео тук!

Тъмнокожите дами не са елегантни?

Най-доброто от TikTok тази седмица!TikTok

Няма да е TikTok, ако поне веднъж на седмица не се разрази някой расистки скандал. Този път драмата започна, след като консултантът по елегантност и стил Level Blue публикува видео, в което посочва грим грешки, които елегантните жени никога не допускат. Първият пример е на дами, които очертават устните си с тъмен молив и след това ги запълват с гланц за устни, за да постигнат обем. Проблемът тук е, че е използвала снимки за референция само на тъмнокожи жени. При тях тази техника на очертаване е от изключително значение, тъй като иначе устните им остават "на заден план", заради по-тъмния тен.

В момента стотици тъмнокожи инфлуенсърки оформят устните си според тази, наречен от Level Blue, нелепа тенденция на фона на нейния говор от оригиналното видео. Можете да видите пример тук.

Хейли Бийбър неволно потвърди своята бременност?

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Ново папарашко клипче май успя да разкрие това, за което мнозина се чудехме през последните седмици - бременна ли е Хейли Бийбър? Във видеото виждаме Джъстин и Хейли в компанията на няколко човека и чуваме женски глас, който казва "Знам, че си бременна, но...". Дали е истина или компанията просто се шегува, забелязвайки камерите на папараците, можем само да гадаем. Видео тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay