Най-доброто от TikTok тази седмица!

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Вечерята на Зак и Коди

Точно преди 15 години Зак и Коди от "Лудориите на Зак и Коди" по Дисни, резервираха маса в италиански ресторант. Хостесата на заведението насрочи тяхната резервация за 16 ноември... 2023 г. Е, моментът дойде и мрежата избухна. Дори самите актьори отговориха на масовата истерия, като Кол Спраус публикува скийншот с всички съобщения, които е получил от фенове.Дилън пък постна селфи, на което е видимо стресиран от много бройните коментари на феновете. Видео можете да видите тук.

Коледната елха в Галери Лафайет

Целият свят трескаво се подготвя за предстоящите коледни празници. Една конкретна празнична украса обаче грабна не само нашето внимание, а и на целия TikTok. Коледната Елха в Галери Лафайет официално бе запалена, оставяйки ни без дъх. Колко жалко, че не сме там, за да я видим със собствените си очи. Е, поне видео можете да видите тук.

Защо всички се шегуват с това момиче?

Нямам как при всекидневно скролване в TikTok да не сте попадали на видеата на Лилия Иларионова, която разказва всевъзможни факти за България, за историята ни, както и за интересни личности от нашите географски ширини. Дали заради изказа ѝ, дали заради нещо друго, различи потребители започнаха да използват някои от нейните реплики за създаването на забавни скечове. Тя, разбира се, не им остава длъжна и продължава да прави това, което ѝ харесва.

Суси и нейното песто

Едва ли има по-щура история от тази на Суси и нейното домашно песто. Репликата "Call me crazy if you want, but I've never liked store bought pesto" се превърна в повод на стотици тиктокъри да разкажат своите невероятни истории за бъдни сънища, деца, които помнят миналите си животи, изневяра, ужасяващи инциденти и каквото още се сетите. Все пак нищо не може да бие по лудост историята на Суси... Видео можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay