Нещата, които спират да имат значение, когато наистина пораснем

Няколко признака, че вече сме големи хора

Нещата, които спират да имат значение, когато наистина пораснем

С възрастта някои неща престават да бъдат толкова важни и други заемат техните места. Това е напълно нормално и доста здравословно, защото когато сме по-млади имаме склоността да обръщаме внимание на неща, които не могат да ни повлиаят по никакъв начин, но ние все пак се стресираме заради тях.

Днес ще ви представим няколко неща, за които спираме да се тревожим или поне трябва да спрем да се тревожим, след като сме преминали границата от 25 годишна възраст. Някъде на този етап трябва да осъзнаем, че доста от нещата, които са ни измъчвали в миналото просто не са от чак такова значение.

Носенето на грим всеки ден
Колкото повече растем, толкова по-добре се чувстваме в кожата си и осъзнаваме, че това сме ние, това е лицето, което имаме и няма смисъл всеки ден да го скриваме под пластове грим по една или друга причина. Гримът трябва да подчертава, а не да служи като маска.

Колко популярни сте били в предишни етапи от живота си
Няма значение дали сте били популярни в училище или са ви смятали за самотен зубър. В света на големите хора тези неща нямат никаква стойност и никой не се интересува от това колко приятели сте имали в гимназията или университета. Важно е каква личност сте и с какви хора сте се обградили сега.

Фейсбук
Преди социалните мрежи бяха място, в което следяхме бившите съученици и се надпреварвахме за лайкове. Е, и сега се случва да следите бившия от време на време, но вече главната ви цел в социалните мрежи трябва да бъде просто да се свързвате с приятелите си и да се зареждате с положителни мисли. Избягвайте онези хора, които ви натоварват.

Колко са яки плановете ви за петък вечер
Вече най-важното изискване за петък вечер е просто да можете да си починете. Вече не е важно на кое парти ще отидете и с кой ще се видите. Вие и приятелите ви предпочитате диван и телевизор или пък спокойна сбирка в любим ресторант.

Дали сте постигнали голямата си мечта
Да, чудесно ще бъде ако на 25 сте успели да направите онова, за което мечтаете. Чудесно, но малко вероятно. Добрата новина е, че животът е пред вас и имате много време да напишете книга, да станете известна или пък да имате 6 цифрена съма в банковата си сметка - просто ще трябва да се потрудите още малко.

Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 
5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay