Новите Ромео и Жулиета се крият пред компютъра

Новите Ромео и Жулиета - пред компютъра

Забелязан е нов вирус – разпространява се с бясна скорост, можем да се заразим бързо и ваксина срещу него за сега не е открита. Ако все още не сте се досетили, става дума за социалната мрежа Facebook , станала неизменна част от живота на всеки един от нас. Интересни статуси, позабравени песни или пък виртуални коктейли – но не само, тази мрежа ни въвлича в микс от емоции, вълнения, преплетени мисли на объркани и търсещи себе си хора. Нашият екип реши да се спре върху един от аспектите на световния феномен, а именно любовните връзки – или как най – съкровеното се превръща в публично достояние.

 

Във фокуса ни се спряха онези наши и ваши приятели, които са се отбелязали като обвързани и изглежда изключително много държат да ни направят преки наблюдатели на тяхната любовна сага. Вгледайте се във вашия списък с абонати, някой от следните типове любовни двойки могат да ви се сторят познати:

 

Двойките тип: "Ние сме тооооолкова влюбени!"

Към тази група отнасяме онези общи приятели, които са  в началото на любовната стихия и по всякакъв начин искат да ни покажат невероятните качества на партньора си. Те до толкова са завладяни от своя любим, че непрекъснато ни атакуват от всички страни с любовни обяснения, романтични песни и ритуално качване на албуми. И така неусетно и без право на възражение ни въвличат във виртуалния разказ на връзките си.


Двойка тип: "През девет планини в десета...та във Facebook"

В тази група спадат влюбените "гълъбчета", които поради едни или други обстоятелства не могат да бъдат постоянно заедно. Те тъгуват толкова силно за любимия, че превръщат всички нас във виртуално кошче за душевни отпадъци. Едва ли има песен на Ричард Маркс, която може да въплати подобна любовна драма.

 

Двойките: "Винаги на линия"

Статуси от рода "С милото сега ще хапваме" или "Със Слънцето отиваме на кино..." описват идеално любовните отношения, които попадат в тази графа. Като че ли двойките тук имат нужда непрестанно да ни запознават с всяка своя стъпка. Един съвет – прекарвайте повече време с партньора, отколкото пред компютъра. Иначе бихме си помислили, че предпочитате да държите мишката, пред ръката на вашата половинка.

 

Двойки: "Facebook ни е виртуален психолог"

Това е един от най-неподходящите начини за изполване на социалната мрежа. Тези двойки целенасочено атакуват в интернет пространството половинките си след бурна кавга. Питаме се къде изчезнаха старомодното тръшване на вратата и изхвърлянето на плюшени играчки в боклука? Не е ли по-добре малко драма на живо, отколкото язвителни статуси във Facebook или изтриване на профилите на общите ви приятели.

 

Реалните емоции са много по-важни от написаните редове и истнските чувства са вътре в нас, а не изразени на нашия профил. Затова се замислете следващия път, когато променяте статуса или семейното си положение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay