Новолуние в Риби ТАЗИ ВЕЧЕР: Какво да очаква всяка зодия?

Новолуние в Риби ТАЗИ ВЕЧЕР: Какво да очаква всяка зодия?
Canva

Кога сте грешили, когато сте се доверявали на интуицията си? Вие сте нещо повече от настоящия момент. Вие сте колекция от спомени, разкази, семейства и приятели. Всяко чувство или мимолетна мисъл, която ви подсказва да бъдете предпазливи, си струва да бъде взеъа под внимание. По време на Новолунието в Рак на 17 юли (днес) може да почувствате, че сте заклещени между чука и наковалнята. Компромисът с вашите ценности е мъдро решение само ако интуицията ви разбира, че това е краткосрочна инвестиция за голяма печалба. Когато емоциите ви са предизвикани и се чувствате така, сякаш искате да бъдете чути и разбрани, най-добре е да бъдете внимателни и обмислени в подхода си. Ако се чувствате блокирани, има вероятност да вземете под внимание чувствата си. Записването на мислите ви е сигурен начин да постигнете яснота: Коя е неподвижната скала, която трябва да преодолеете? Кое е трудното предизвикателство, което трябва да приемете?

Днес Луната в Рак съвпада със Слънцето в Рак. Понякога границите и планът са всичко, което можете да предложите на света. Уверете се, че имате предвид очакванията си. Плановете, които включват ангажирането на неангажирани лица, със сигурност ще трябва да бъдат променени - как можете да планирате с някой, който не вярва в това, в което вярвате?

Вашият хороскоп за новолуние в рак

Овен

Овен, домът е там, където е сърцето. Когато светът изглежда хаотичен и объркващ, не забравяйте да имате предвид, че домът е мястото, където живее сърцето ви. Как организирате вашето пространство, за да ви бъде лесно? С всичко, което се случва в света, домът трябва да бъде вашето светилище.

Телец

Телец, имахте цял месец, за да оформите мислите си. Рядко изразяването на емоциите ви е на върха на усещането за добра идея. Понякога най-добрият ход е да се държите хладнокръвно и да чакате огънят във вас да изгасне и да утихне. Зад големите чувства стоят ясни мисли и потенциал за разбиране.

Близнаци

Близнаци, дори вашите решения да имат смисъл само за вас, поне сте решителни. Вие сте човек. Разбира се, ще се замислите, ще си представите алтернативни резултати и вероятно ще изпитате известно съжаление. Все пак ще пожънете наградите, като се придържате към ценностите си, дори когато се чувствате несигурни.

Рак

Рак, какво е чувството да живеете живота бавно и да наваксвате с почивката? Психически и емоционално душата ви е поискала почивка. Може би причината за вашето изтощение е когнитивна умора или стрес, причинен от навигиране в произволни притеснения на хората във вашата общност. Когато започнете да усещате, че енергийните ви нива се повишават, имайте предвид паразитите, които изсмукват жизнената ви сила.

Лъв

Лъв, когато сте сигурни в едно нещо, можеш да планираш друго. Да проверявате себе си означава да сте наясно от какво се нуждаете. След като сте премахнали възможността за едно притеснение, можете да започнете да разпознавате откъде идват вашите истински притеснения. Дори щастливият край ни оказва влияние.

Дева

Дева, вие ли сте сърцето на своята общност? През този лунен цикъл вие сте били натоварени със задачата да постигнете баланс. Когато откриете, че отделяте време и грижи за вашата общност, уверете се, че все още балансирате целите и нуждите си. Можеш да даваш, но все пак се нуждаеш от собствени граници.

Везни

Везни, светлината на прожекторите е върху вас. Този лунен цикъл е напомняне, че само толкова много може да се направи у дома. Семейството и вашата зона на комфорт са важни, но трябва да затворите вратата на офиса си и да се погрижите за работата си. Иконите не се правят за една нощ, което означава, че между работата винаги ще имате време за игра.

Скорпион

Скорпион, запишете своята мантра и я произнасяйте, докато се реализира. Една мантра изисква цялото ви внимание. Изисква внимателност, отдаденост и последователна практика. Вашата мантра може да заеме мястото на любовник или може да ви доближи още повече до вашата сродна душа. Докато произнасяте своята мантра, обърнете внимание на това, на което животът ви учи. Какво и кой попада във или извън вашата орбита, докато се ангажирате с това намерение?

Стрелец

Стрелец, запознати ли сте с парадокса на силата? Много често хората се учат, че силата идва от болката, което донякъде е вярно. За да развиете своите (метафорични) мускули, трябва да предизвикате себе си. Това не оправдава страданието, произтичащо от толерантността. Когато започнете да толерирате неуместна болка, вие отслабвате себе си.

Козирог

Козирог, изградете врата към сърцето си. Като деца научаваме методи за защита от неудобни преживявания. "Ти започна пръв" и "Знам, че си ти, но какво съм аз?" са ограничаващи защити, които ни пречат да се свържем. Връзката изисква да извадите оръжие и да оставите възможността за уязвимост.

Водолей

Когато се съмнявате, има голяма възможност да оставите краката си да отскачат от земята. Подтикнете мислите да текат през вас, а не срещу вас. Нека вятърът бъде основната пречка между вас и яснотата на ума. Когато се съмнявате, има голяма мъдрост, която идва от това да сте близо до своя елемент.

Риби

Риби, как се отнасяте към себе си с мекота? Прасковен сладкиш, ябълков сок, разговори и срещи в парка? Кои думи привличат сетивата ви? Какви сцени се разграват във вашето въображение? Дължите го на себе си да бъдете режисьор на живота си. Черешов пай, лимонада и комплекти за боядисване: Какво смятате, че липсва?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay