Отличници в леглото

Училище дава тапия за умения между чаршафите

Отличници в леглото

Университетите са едни от градивните елементи на всяко общество. В тях постъпват гладни и жадни за знания гладки мозъци, които след 4-5 години са поне една идея по-нагънати. Специалностите, които са предлагат, са толкова различни, колкото и самите кандидатстващи за тях. Икономически, технически, хуманитарни.

Сега за първи път ще можем да получим образование и в областта на секса. Не по познатия начин на принципа проба-грешка или чрез слухове от приятели, прочетени в някое списание. А в училище по секс. За капак можем да си тръгнем и с истинска диплома, тъй като получените досега признания на текстилен или хартиен носител от рода: Секс интруктор или FBI – Federal Boob Investigation, не са официални документи.

В близост до Виена
отваря врати първото международно училище за секс, а обучението ще бъде както на теория, така и на практика. Май преоткрихме академичната програма, състояща се от лекции и упражнения!

Институцията си поставя амбициозната задача да
"научи хората на различните сексуални техники, които ще променят техния живот, както и живота на техните близки".

Скандалната шведка Илва-Мария Томпсън, която е познато лице от Е
rotic TV, стои в основата на идеята за училището по секс и ще бъде негов ректор. В рамките на проекта си Anonyma Exhibitionister Томпсън "преглежда" стотици шведки под полите, за да открие най-подходящите за целите на работата си. Така че предвид телевизионната ѝ кариера в малките часове на нощта през 80-те и 90-те, широките ѝ познания и виждания (буквално), смятаме, че ще бъде преподавател на ниво.

Austrian International School of Sex (AISOS) предлага пет основни курса, семинари, както и интензивни програми през уикенда. Долният праг за записване е 16 години.

Според информацията, предоставена на сайта на AISOS, курсовете ще са по анатомични факти, секс пози, техники на докосване, а най-важното – ще има практика. Годината е 2800 евро, а изпити ще се държат след всеки семестър.

 

98 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 17.07.2012|21:25
май е време за второ висше
1
Не е посочен 14.04.2012|16:38
Годината е 2800 евро????????????????
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay