Поседни, искам да ти кажа нещо

Поседни, искам да ти кажа нещо

Това не е обикновен стол. Той е интерпретация на решението на един много основен проблем, които срещат милиони двойки по цял свят - липсата на комуникация.

Дизайнерът Арик Леви дълго наблюдава влюбени хора в родната си Франция, и според нея голяма част от тях се разделят най-често заради недоизказани думи и липса на време или удобен момент за споделяне. Така се ражда идеята за Confessions Chair.

"Той ще напомня на хората за любовта, която ги е събрала и никога няма да им позволи да забравят защо са заедно и защо са избрали да седят един до друг. Буквално.", разказва Леви. Тя знае, че да изградим здрава връзка, в която няма тайни и непризнати грехове е трудна задача, а създавайки стола се надява да убие от упор табутата в общуването.

Споделянето между двамата става през преграда, заимствана от католическите църковни изповедални, където от векове хората споделят най-съкровените си мисли. И все пак модернизмът налага комфорт, който е напълно осигурен за кандидат-купувачите на лимитираната серия столове - пространството за сядане е напълно достатъчно. За да може когато изричате истини, да го правите с наслада.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay