Почистете дома си с екологично чисти продукти

И се превърнете в домакиня мечта!

Почистете дома си с екологично чисти продукти

Ако сте сред домакините, на които им е омръзнало да чистят с препарати, които миришат неприятно и вредят на кожата и ноктите – следващите редове са за вас.

Продуктите, които се предлагат на пазара, са изключително вредни – миризмата, която вдишвате, докато чистите, често ви кара да кашляте. Химическите съставки в тях карат кожата на ръцете да загрубее.

Предлагаме ви ефективни методи за почистване, които освен че ще се грижат за хигиената у дома, ще пазят здравето и съдържанието на портфейла ви.

Имайте предвид, че по-голямата част от продуктите вече са налични в дома ви, но дори и не подозирате какви магически свойства се крият зад тях.

Използвайте хранителните продукти, които имат кисел вкус, като оцет, лимонена киселина, лимонов сок, бяло вино, бакпулвер и сода бикарбонат. Всички те са изключително ефективни при премахването на петна и за почистването на дома като цяло.

Разберете как да се превърнете в домакинята мечта и да се чувствате удволетворени от резултата, при колегите от fitwell.bg!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay