Преодолей проблема с любовта му към футбола

Той гледа мач, а ти...

Преодолей проблема с любовта му към футбола

"Шампионска лига", "Лига Европа"...постоянно има мачове от различните футболни турнири, които Той ужасно много държи да гледа. Ти през това време демонстративно напускаш стаята, а после не му говориш, докато десетки пъти не те попита : "Какво ти е?". Или пък напротив – не спираш да се оплакваш, че на теб никога не обръща достатъчно внимание, но за "тъпите мачове" винаги намира време. И двата случая не водят до нищо добро, така че защо не опиташ друг подход?

 

Следващия път, когато пусне мача, си спомни ключовото словосъчетание "време за себе си". Точно така – използвай времето, в което Той изобщо няма нужда от твоите ласки, за да свършиш всички онези дребни работи, за които все не ти остава време.

 

И не говорим за миене на съдове, пране и готвене... твърдо НЕ! По-скоро опитай да оформиш с маша къдрици в косата си или се лакирай с любимия си цвят – неща, които иначе биха го накарат да мрънка.

 

А най-най-идеалният вариант е, ако и ти се вълнуваш от футболните дербита. Партньорът ти би се зарадвал да пие бирата си с теб, бъди сигурна.

 

Още тази вечер има мач? Ти решаваш дали чашата е наполовина пълна или празна.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay