Приятелката на Принц Хари не иска и да чуе за сватба

Челси Дейви не иска да върви по стъпките на Кейт

Макар британският принц Уилям да се ожени за избраницата на сърцето си Кейт Мидълтън на романтична сватбена церемония, брат му Хари изглежда скоро няма да последва примера му.

 

Кейт Мидълтън изживя приказката, за която мечтаят всички малки момиченца - да се омъжи за чаровен принц на грандиозна церемония.

 

Има обаче едно момиче, което съвсем не мечтае за това. Челси Дейви е приятелка на принц Хари от много години. Но между караниците, разделите и помиренията вече започваме да се съмняваме, че двамата могат да имат стабилна връзка.

 

Челси беше поканена на сватбата на Уилям и Кейт и се ползваше със статута на официалната приятелка на Хари.

 

26-годишната млада дама обаче не иска и да чуе за брак. "И дума не може да става за сватба. Това не е живот за мен", казала Челси Дейви, цитирана от британския вестник "Дейли Мейл". "Тя видя какво преживя Кейт и саможертвите, които трябваше да направи и заяви, че това не е за нея", съобщава близък до Дейви източник.

 

Животът на принцеса не е лесен и Челси няма желание да приеме произтичащите от това ограничения. "Тя иска да е свободна и да започне професионална кариера. За момента се е концентрирала върху това и двамата с Хари ще изчакат, за да видят как ще се развият нещата", допълва източникът.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.05.2011|09:50
Как да искат да се женят, та те не спират да се карат и разделят. Челси Дейви не е като Кейт и няма да бъде. Едната има едни приоритети и желания, другата други и това е напълно нормално. Челси е още малка да се омъжва, затова по-добре да не бързат с Хари.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay