Рене Русо за емблематичните секс сцени в кариерата ѝ

Рене Русо и екранният секс

Рене Русо за емблематичните секс сцени в кариерата ѝ

Рене Русо разкри тайните на двете най-велики любовни сцени във филмовата си кариера, като похвали екранните си партньори Майкъл Кийтън и Пиърс Броснан, пише БТА.

 

Макар малко да разваля красивата илюзия за нежната любов, която Русо и партньорите ѝ демонстрират, понякога е интересно да надникнеш зад камерата. Може да научиш забавни неща, които да те накарат да обикнеш един актьор още повече.

 

Русо е заснела много епизоди под завивките с именити холивудски актьори, но две сцени запомнила за цял живот. Първата била с Майкъл Кийтън, който "разчупил леда и я накарал да се отпусне". Русо попитала режисьора как да се държи, защото се чувствала страшно неудобно.

 

Тя взела в обятията си Майкъл, а той прошепнал: "Съжалявам, че трябва да го направим, но ще съжалявам повече, ако не го направим!". Тази реплика разсмяла Рене и кадрите били заснети безпроблемно, както личи от филма One Good Cop /Едно добро ченге/.

 

Втората запомняща се сцена Рене Русо изигра с Пиърс Броснан в лентата "Аферата Томас Краун". "Пиърс беше перфектният джентълмен, спомня си актрисата. Той се яви на снимачната площадка с бутилка шампанско и с две чаши, увити в елегантни прашки!".

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay