Седмичен хороскоп за 10 - 16 август 2015

Какви емоции ще ви донесат следващите седем дни?

Седмичен хороскоп за 10 - 16 август 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Настоящата седмица за вас ще бъде изпълнена с препятствия. Почти няма да има начинание, което да захванете, и да не ви донесе някакви проблеми. Нищо не се получава лесно и ще се наложи да положите двойно повече усилия от обикновено, за да постигнете желаните резултати.

Телец
Вълнението около предстоящо в края на седемдневието събитие не ви оставя на мира. Не се ентусиазирайте още отсега, защото поводът, който чакате, може да се окаже нещо съвсем различно от това, което сте си представяли. За да не останете разочаровани, подходете рационално към случая.

Близнаци
Предстои криза в отношенията с половинката. Тя заплашва да надмине границите на обикновен спор и да се превърне в сериозна пречка, която застрашава общото ви бъдеще. Работете в екип, за да откриете най-добрия начин за разрешаване на проблема. Не си заслужава да разваляте любовта си заради подобно недоразумение.

Рак
Приятно ви е да се занимавате с проекти, които провокират артиста във вас. През цялата седмица ще бъдете заети именно с това. В резултат ще успеете да сътворите шедьоври, които дори самите вие не сте подозирали, че можете да създадете. Този успех ще ви накара да вярвате повече в себе си.

Лъв
Имате нужда да поговорите с някого за проблемите си и всичко, което се случва в живота ви в момента. Някои неща не можете да доверите дори на най-близките си хора и трябва да таите в себе си. Затова ви е особено трудно да се справите. Научете се да бъдете свой собствен отдушник за неприятните емоции.

Дева
По принцип се разбирате лесно с хората и сте човек, на когото те могат да разчитат. През идните дни обаче ще се сблъскате с личност, която отказва да се вслуша в съветите ви, и упорито вреди на себе си. Понякога наистина няма какво да направите, за да помогнете на човек, който не иска да получи помощ.

Везни
Успешно се реализирате в сферата, в която сте избрали да работите, и това не остава незабелязано от околните. Напоследък шефовете ви са много доволни от работата, която вършите. Очаквайте потвърждение за това, което ще ви мотивира да продължавате да се трудите още по-упорито.

Скорпион
Мислите, че ще можете да избягате от отговорност, но това просто е невъзможно. Много хора разчитат на вас за справянето със ситуация, която е доста деликатна и изисква внимателен подход. Знаете, че можете да разрешите сложния пъзел, затова не се оправдавайте, а просто го направете.

Стрелец
Молбата ви за помощ и съдействие ще остане нечута. Има хора, които са напълно способни да откликнат на нея, но очевидно им липсва необходимото желание за това. Няма защо да им се сърдите - вдигнете глава и се опитайте сами да се справите с проблемите си!

Козирог
Криволичите по пътя на надеждата и напразните обещания. Освен че сте се наслушали на такива и вече просто ви е писнало да вярвате на думи, ви се иска да се освободите от всички онези хора с нечисти намерения, които се въртят в живота ви. Но ще ви бъде доста трудно да ги разпознаете.

Водолей
На пръв поглед изглежда, че в живота ви всичко е наред. Околните дори тайно ви завиждат за онова, което притежавате, и което сте успели да постигнете в живота си до момента. Вие обаче сте наясно, че не всичко е толкова розово, колкото си мислят останалите. Сблъсквате се с перипетии, които изцеждат силите ви и накърняват вярата ви в доброто.

Риби
Красотата на всеки един ден се крие в това, че може да бъде съвършено различен от останалите. Трябва само да го пожелаете. Не затъвайте в еднообразието на рутината, а се старайте всеки ден да предприемате начинание, което не сте правили до момента. Така животът ви ще се изпълни с цветни преживявания!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay