Седмичен хороскоп за 16-22 март 2015

Не унивайте - работната седмица ще бъде дълга, но лека

Седмичен хороскоп за 16-22 март 2015

Не бъдете черногледи! Нищо, че тази седмица е с шест работни дни - това не може да помрачи приятните мигове, които ви очакват. Независимо под кой зодиакален знак сте родени, ви предстои да бъдете щастливи!

Нека все пак открехнем вратата към близкото бъдеще и видим какво точно вещаят звездите на всяка от зодиите...

Овен
Тази седмица ще получите плащане, за което съвсем сте забравили. То идва тъкмо навреме, за да ви спаси от финансовите затруднения.

Телец
Имате толкова много енергия, че през следващите седем дни няма да се спрете на едно място. Толкова много полезни неща ще свършите, че ще учудите дори себе си.

Близнаци
Животът ви ще се промени осезаемо през следващите дни. Най-сетне ще съберете кураж да направите крачка встрани от предначертания път.

Рак
Струва ви се, че имате твърде много работа. Опитайте се обаче да я вършите добре, защото към края на седмицата ще пожънете успехи.

Лъв
Искате всичко, и то веднага… Тази седмица звездите са благосклонни към вашите смели мечти и ще ви помогнат да ги реализирате.

Дева
Трябва да повярвате, че няма невъзможни неща. Стига да имате достатъчно смелост да направите първата крачка, всичко ще се подреди според вашите представи.

Везни
Очакват ви неповторими мигове, които ще ви откъснат от рутината. Дори да ви се струва, че поемате в опасна посока, трябва да знаете - ще се справите с всичко!

Скорпион
Невъзможно е да не сте забелязали, че ваш приятел се отнася към вас с доста голямо внимание. Замислете се - дали има шанс между вас да пламне любов?

Стрелец
Тази седмица ви очаква пътешествие, което ще остави трайни спомени в съзнанието ви. Отпуснете се и се насладете на всеки миг!

Козирог
Дори нещо да помрачи настроението ви в началото на седмицата, то ще е съвсем за малко. В общи линии ще бъдете доста заети, но ще изпитвате жажда за професионални успехи и ще се справите с всичко.

Водолей
Добре е да си вземете малко почивка. Напоследък доста ви се насъбра, така че просто се отпуснете и си починете. Ако трябва, отправете се на кратко пътешествие, за да забравите грижите си.

Риби
Трудно е да се концентрирате върху всичките дейности, с които сте се захванали. Все пак тази седмица ще ви донесе удовлетворение от добре свършената работа, А ангажиментите ви ни най-малко няма да навредят на личния ви живот.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay