Седмичен хороскоп за 31 август - 6 септември 2015

Какво ви очаква през настоящата седмица?

Седмичен хороскоп за 31 август - 6 септември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Подложени сте на огромно напрежение, което няма да си отиде и през настоящата седмица. Работни задължения, проблеми вкъщи и на всичкото отгоре - лек здравословен проблем, ще бъдат ваши спътници през идните дни. Ще успеете да се справите с проблемите, просто трябва да запазите спокойствие.

Телец
Ако успеете да се освобдите от негативното си отношение към всичко, което ви заобикаля, ще съумеете да си осигурите една страхотна седмица. Идните дни ще ви предложат много възможности за забавление, но рискувате сами да ги отпратите с навъсеното си настроение. Бъдете по-отворени към нови запознанства.

Близнаци
Криете истинската си същност заради човека, когото обичате. Налага ви се да се преструвате, за да може и двамата да бъдете щастливи, но това не е никак правилно поведение в любовта. Ако човекът до вас наистина ви обича, ще ви приеме такива, каквито сте, без да иска да ви променя.

Рак
Свободолюбивото ви мислене ще ви спечели не един нов съперник през настоящата седмица. Враговете ви и сега не са малко - постарайте се да не оставяте чак толкова лошо впечатление у околните. Не ви трябват повече злосторници, отколкото вече имате в живота си.

Лъв
Предоверявате се на човек, който изобщо не заслужава вярата, която имате в него. В резултат ще се почувствате предадени и наранени. Подобно нещо не се случва за пръв път - вече е повече от наложително да си вземете поука!

Дева
Категоричният ви отказ да въвлечете себе си в начинание, което е изпълнено с рискове и опасности, ще вбеси хората, които се опитват да ви убедят да ги подкрепите в безумна постъпка. Дръжте позицията си и не следвайте необмислени планове.

Везни
Обичате да сте в центъра на вниманието и през цялата седмица ще заемате това място. Работата ви е причината за това - справяте се толкова добре, че постиженията ви печелят вниманието на околните, които искат да се доближат до вас. Всичко това сте постигнали сами - насладете се на успеха и недейте да скромничите.

Скорпион
Противоречивите ви изказвания няма да ви спечелят доверието на околните, а напротив - карат ги да се съмняват в думите ви. Разминаването между обещания и действия подкопават уважението на хората към вас. Уверете се, че изълнявате всичко, което сте дали обет да направите.

Стрелец
Инатливият ви характер ще предизвика човек, който не е съгласен с вашето мнение по въпрос, който засяга и двама ви. Не се впускайте в безсмислени спорове - всеки човек има своя лична позиция. Не можете да промените гледната точка на някого само с няколко думи. Тя е плод на цял живот опит.

Козирог
Иска ви се да помогнете на свой приятел, който има проблеми, които не би могъл да разреши сам, но е твърде горд, за да поиска помощта ви. Постарайте се да допринесете за благополучието му, без той да разбира за това.

Водолей
Първите дни от новата седмица ще бъдат спокойни и изпълнени с рутинни занимания. Краят ѝ обаче ви предоставя шанс за забавление и неповторими емоции, който не е добре да пропускате. И без това имате нужда от развлечение - една кратка почивка няма изобщо да ви навреди!

Риби
Средата на седмицата е ключовият момент от седемдневието. Възможно е по това време през живота ви да премине човек, който е необходимо да задържите в ежедневието си. Оглеждайте се внимателно, защото не е никак добре да пропуснете няговата поява.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay