Седмичен хороскоп за 8 - 14 юни 2015

Какви събития ще ви донесат идните дни?

Седмичен хороскоп за 8 - 14 юни 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Успели сте да презаредите и в началото на седмицата се чувствате по-енергични от всякога. Премеждие към края й, обаче, ще се опита да ви обезвери. Не му позволявайте да го направи - това е просто дребна спънка, която много лесно може да бъде преодоляна.

Телец
Колко често ви се случва да трябва да давате обяснения за постъпките и решенията си? Е, през тази седмица ще правите това ежедневно. Дали пред половинката, родителите или приятелите си - не е важно. Това, което е от значение, е, че наистина ще ви дойде до гуша.

Близнаци
Опитвате се да се съсредоточите, защото имате страшно много работа за вършене, а няма кой да поеме отговорност за вашите задължения. Има обаче нещо, което не спира да ви дърпа назад, и да проваля опитите ви за концентрация. Отървете се от него.

Рак
Очаква ви седмица, пълна с изненади. Имате изграден план за това как трябва да протекат следващите седем дни, но нищо няма да се получава така, както очаквате. В случая всичко неочаквано и ново е добре дошло за вас.

Лъв
Неприятности на работното място заплашват да разстроят нервите ви. През последните дни изобщо не ви върви и настоящата седмица продължава тази негативна тенденция. Няма какво да направите, за да се отървете от лошия си късмет - трябва просто да го изтърпите…

Дева
Околните имат погрешна представа за вас и живота ви в момента. Те смятат, че всичко, което правите, е да осигурявате удоволствия за самите себе си. Никой обаче не знае каква е скритата ви цел, а и засега няма причина да я разкривате.

Везни
Приятелското ви обкръжение ще ви изненада доста приятно днес и то без абсолютно никакъв повод. Това е още едно доказтелство за това, че трябва да цените хората в живота си, защото са наистина прекрасни! Върнете жеста при първа възможност.

Скорпион
Постоянството и целеустремеността ви са повече от похвални. Днес ще получите признание за всички усилия, които полагате през последните месеци, и това ще ви мотивира още повече. Продължавайте в същия дух!

Стрелец
Харесва ви да бъдете заобиколени от хора, но само ако те са от близкото ви обкръжение. Днес ще ви се наложи да прекарате деня с непознати и това ще ви напрегне. Опитайте се да бъдете по-комуникативни - само така се създават нови приятелства.

Козирог
Имате фантастични идеи, които просто чакат да бъдат реализирани. Недейте да пропилявате таланта и креативността си просто защото се страхувате от провал. Поемете инициативата - само тази първа стъпка ще ви накара да се чувствате невероятно.

Водолей
Надпреварвате се с времето, а от това състезание няма как да излезете като победители. Невъзможно е да се занимавате с хиляда неща наведнъж и да искате всички те да бъдат перфектни. Поставете реален лимит на възможностите си.

Риби
Любовта за вас никога не е била на първо място. През идните дни, обаче, ще си дадете сметка, че присъствието ѝ в живота ви е от особено значение. Направете всичко възможно, за да я привлечете в ежедневието си.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay