Седмичен хороскоп за 9 - 15 март 2015

Какво ще ви се случи през идните дни?

Седмичен хороскоп за 9 - 15 март 2015

Можете да следите хороскопа си за всяка седмица в страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви предстои през втората мартенска седмица…

Овен
Иска ви се да бъдете на всяко едно място, където се случват интересни и запомнящи се събития. Толкова голяма е жаждата ви за приключения. Не се притеснявайте - седмицата предлага не една възможност за красиви преживявания. Просто трябва да ги разпознаете.

Телец
През следващите седем дни с партньора ви ще бъдете изправени пред ситуация, която ще постави връзката ви на изпитание. Преминете ли успешно през него, това означава, че просто ви е писано да бъдете заедно. Ако ли не - ще ви се наложи да вземете важни и съдбоносни решения относно бъдещите си отношения.

Близнаци
Цялото ви същество е сковано от притеснение. Не сте наясно какво точно ви тревожи, но сякаш някой стиска гърлото ви и не иска да разхлаби хватката, въпреки горещите ви молби. Притиснати сте от близък човек, а това боли изключително много.

Рак
Посветете седмицата на спорта. Независимо дали водите активен начин на живот, или не, тази седмица се постарайте двойно. Имате нужда не само да влезете във форма физически, но и да разтоварите ума си. Спортът е идеален и за двете!

Лъв
През тази седмица ще срещнете човек, към когото ще изпитате неустоимо привличане. Тръпка, която не сте усещали от дълго време насам. Предстоят незабравими преживявания, трябва само да се оставите на течението да ви води.

Дева
През следващите дни определено ще сте във вихъра си. Трупате точки на работното място, а личният ви живот "цъфти” все повече с всеки изминал час. Независимостта и усмивката ви привличат околните, а чарът ви омагьосва с лекота.

Везни
Началото на седмицата е особено трудно от финансова гледна точка. Към средата й обаче нещата започват малко по малко да се оправят. Научете се да харчите парите си разумно, за да не попадате отново в подобни състояния на безпаричие.

Скорпион
Ще посветите цялото си внимание на ваш близък приятел, който се нуждае от помощта ви. Накрая обаче ще се окаже, че той изобщо не я оценява. Бъдете внимателни и се застъпвайте единствено за хора, на който имате доверие.

Стрелец
Възможно е през идните дни да се сдобиете с нова придобивка, чието състояние не е никак малко. Преценете възможностите си, преди да направите каквито и да било финансови сделки. Мислете и за бъдещето!

Козирог
Не можете да си дадете сметка дали сте влюбени в човека до вас или в идеята за него самия, която имате в ума си. Бъдете наясно със себе си - в противен случай подвеждате двама души. Никоя връзка не е съставена само от един човек - зачитайте чувствата на другия.

Водолей
Дългогодишно приятелство, с което се гордеете, ще бъде разклатено. Ако причината е във вас, направете всичко възможно да се извините и да поправите поведението си. В случай че нямате вина, поговорете открито с другаря си.

Риби
В началото на седмицата дори не си давате сметка за онова, което предстои в нейния край. Изненадваща случка ще ви накара отново да повярвате в доброто. Насладете се на момента и го запазете в спомените си!

22 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay