Седмичен хороскоп за периода 01-05 август 2016г.

Какво Ви очаква през седмицата?

Седмичен хороскоп за периода 01-05 август 2016г.

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Още от първите дни на новата седмица вниманието ви е ангажирано в подобряване на финансовото ви състояние. Ентусиазирани сте и шансовете ви за успех са на ваша страна. Все пак, сложете под контрол разходите си до към средата на седмицата

Телец

Тази седмица е благоприятна за работа в екип. Преценявайте всеки свой ход и всяка своя дума, за да не нарушите баланса в личен и в професионален план. Споразуменията, сключени през тази седмица могат да повлияят на бъдещето ви. 

Близнаци

 Няма да ви липсват купони и веселби. Също така не сте застраховани от впускането в опасен любовен живот- не забравяйте че не всички постъпват честно в това отношение и внимавайте романтичните ви ухажвания да не поведат след себе си неприятни последствия.

Рак

През първата половина на седмицата ще ви бъде трудно. Това време е свързано с професионални трудности, сериозни разногласия с колеги и партньори. Но емоционалния фон е благоприятен и ще ви се отдаде възможност да избегнете депресията.

Лъв

Ще се насладите на седмица изпълнена със събития, които са толкова противоречиви, че чак ще се чудите как могат да се случват по едно и също време. Седмицата ще започне с труден период, през който ще можете да разчитате единствено на собствените си сили.

Дева

Девите през тази седмица могат да бъдат истински търсачи на удоволствия, забавления, вълнуващи преживявания и купони. Онези от вас, които се занимават с някакво изкуство или творчество, могат да почувстват голям творчески прилив и сега е момента да го използват.

Везни

 През новата седмица се отнасяйте с внимание към предупрежденията, които ви отправя съдбата. Вземете предвид вероятността проблемите да се задълбочат, ако не им обърнете внимание на момента. Проявете повече старание и в съществуващата си интимна връзка. 

Скорпион

Онези от вас, които са без партньор до себе си могат да имат усещането, че нещо не им достига в живота и е много вероятно да се опитат да направят всичко по силите си, за да променят това положение. Всичко зависи от вашите действия.

Стрелец

Седмицата ще бъде най- плодотворна за тези представители на зодията, които се занимават с политически и социални дейности. Втората половина на седмицата е изключително благоприятна от бизнес гледна точка. Не толкова благоприятни ще бъдат обаче личните взаимоотношения през тази седмица.

Козирог

Трябва да преживеете не лека седмица. Ще избегнете много грешки ако вземате решенията самостоятелно, въпреки че отношенията с партньора ви може да се влоши. Много представители на зодията ще трябва да направят труден избор между нещо добре познато и нови, уж по-привлекателни перспективи. 

Водолей

С настъпването на новата седмица не прехвърляйте отговорностите си на някой друг. В противен случай има опасност нещата да се объркат. Също така обърнете внимание на здравето си. Не допускайте да се преуморявате и да не си доспивате. 

Риби

Не бива да губите концентрация още от първия ден на новата седмица. Концентрирайте се. Ще получите известни критики от приятел, или колега, които не бива да повлияят на мотивацията ви. Обсъдете създалата се ситуация с интимната половинка. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay