Седмичен хороскоп за периода 06 март- 10 март 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 06 март- 10 март 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Тази седмица ще бъде много интензивна за вас. Ще се наложи да вземете много важни решения, свързани с живота си, за които няма да имате време да помислите. Не позволявайте да ви мачкат и да се държат неуважително с вас на работа, без значение дали става въпрос за колеги или шефове.  

Телец

Напоследък връзките и проектите ви не вървят на никъде. Сякаш са абсолютно спрели и няма никакво развитие. През тази седмица нещата ще се променят. Ще има раздвижване в живота ви като цяло. Предстои ви пътуване и срещи с приятели и познати.  

Близнаци

Захванали сте се с прекалено много неща и е време да решите върху какво ще се фокусирате, за да успеете да се справите. През тази седмица сте творчески настроени, така че ако някое от заниманията ви е свързано с творчество, изберете него. Тази седмица ще бъде началото на празниците за вас

Рак

Настроението ви през тази седмица е много празнично и оптимистично. Ще разрешите финансов или семеен проблем през тази седмица, което ще ви направи още по-щастливи. Наслаждавайте се на тази седмица, но към края ѝ трябва да се замислите за по-сериозна работа.  

Лъв

Животът ви върви отегчаващо бавно напоследък, но вашата упорита работа скоро ще ви си отплати. Животът ви ще стане много по-забавен и оптимистичен в средата на седмицата. Драмата в живота ви ще изчезне и спокойно можете да се отдадете на забавление през следващите седмици.  

Дева

Напоследък сте фокусирани единствено върху работата и резултатите от целия този труд ще станат ясни през тази седмица. Борбата за власт продължава, възможно е да намерите общи черти с опонента си и да се окаже, че си пасвате. Не влагайте злоба в тази борба.  

Везни

През следващата седмица късметът ще бъде с вас. Направете някаква голяма промяна с живота си. Започнете да се срещате с нов човек, сменете работата си, започнете да учите нещо. С каквото и да се захванете, ще имате успех. Ще срещнете страхотни хора и ще имате много добри възможности пред себе си.  

Скорпион

Обърнете внимание на членовете от семейството ви и на семейните въпроси. Семейството е най-важно и заслужава цялата ви енергия и време. Вашите организационни умения за страхотни и през тази седмица ще има доказателство за това. Всичко ще върви гладко и по план.  

Стрелец

Животът ви е на път да стане много динамичен и забавен. Чакате тази промяна от много време и най-накрая ще я получите. Излизайте с приятели, срещайте се с нови хора. Има голяма вероятност да срещнете любовта през тази седмица. Наслаждавайте се на живота. 

Козирог

Тази седмица е изключително важна за бъдещето ви. Следвайте инстинктите си, особено по отношение на финансови въпроси. Искате да повлияете на всичко около вас, но това не е възможно, така че си изберете едно нещо, фокусирайте се върху него и започнете да работите здраво.  

Водолей

Парите и приоритетите ви са най-важното нещо за вас през тази седмица. Имате цел и работите здраво, за да я постигнете. Съсредоточили сте цялото си време и енергия върху работата и постигате невероятни резултати. Ще получите важно съобщение в края на седмицата.  

Риби 

Това ще бъде една от любимите ви седмици от тази година. Ще започнете много обещаваща нова връзка или работа. Просто правете това, което сърцето ви казва и нещата ще се подредят идеално. Предстоят ви много забавления и положителни емоции през този период, насладете им се.  

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay