Седмичен хороскоп за периода 28 ноември- 02 декември 2016г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 28 ноември- 02 декември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Това е седмицата, която чакате отдавна, Овни! Ще постигнете целите си и ще сбъднете мечтите си. През тази седмица сте способни да постигнете всичко. Някои драми, свързани с членове на семейството, ще развалят настроението ви, но за кратко. Възможно е да срещнете сродната си душа, именно през тази седмица.

Телец

Постоянно се случват някакви неща, едно след друго, и изненадите не са свършили. Ще се окаже, че нещата не са точно такива, каквито ви се иска, но това може да се окаже, че е нещо добро. Ще получите добри новини в края на седмицата. Вашите усилия най-накрая ще бъдат забелязани и ще получите признание.

Близнаци

През тази седмица ще получите две много ценни неща- яснота и доверие. Последните месеци бяха тежки за вас, но вече знаете какво искате и ще го получите. Уверете се, че няма да имате финансови затруднения. В края на седмицата ще направите важни стъпки към постигането на целта.

Рак

Ще имате причина да празнувате през тази седмица, но правете нещата бавно и стабилно. Ще имате успехи в кариерата и се очертава започването на нов, важен проект. Финансовото ви състояние ще се подобри значително. В края на седмицата ще се случат някои недоразумения, но нищо фатално.

Лъв

Доверете се на себе си и на своите виждания и представи за света. През тази седмица ще имате силно желание за промяна и да по-динамичен живот. Обърнете внимание на интуицията си, може да ви даде някои важни сигнали. През този период ще сключите важни бизнес партньорства.

Дева

Предстоят ви много мощни промени и трансформации. Ще бъдете завладени от силни емоции и дълбоки чувства. Любовният ви живот ще претърпи промяна, която ще бъде положителна. В края на седмицата ще се срещнете с хора, които ще се превърнат във важна част от живота ви.

Везни

Ще бъде страхотна седмица за вас. Този период ще бъде важен за отношенията ви с хората както в работата, така и личните отношения. Ще завържете нови контакти и ще изградите стабилни връзки. Предстои ви приключение през уикенда, много ще се забавлявате и ще се насладите на една пълноценна почивка.

Скорпион

Ако искате да започвате нови проекти на работа, сега е моментът. Работата ще върви леко, ще се справяте дори с най-сложните задачи, без да се затруднявате. Към края на седмицата ще почувствате умора, но ще се презаредите с енергия, когато си припомните какви са целите ви. Това ще ви мотивира.

Стрелец

Напоследък работите много и натоварването е голямо. Е, стига толкова. Тази седмица ще бъде посветена изцяло на забавления и почивка. Вие го заслужавате. Обърнете внимание на партньора си и се погрижете за любовния си живот. Не се колебайте да излизате и да се забавлявате.

Козирог

След хиляди проблеми напоследък, изглежда, че нещата започват да се нареждат. През тази седмица ще успеете да постигнете почти всичко, което искате. Бъдете предпазливи да не нараните нечии чувства и също така да не наранят вашите. Здравето ви трябва да е приоритет през този период.

Водолей

Ще бъдете изключително заети през тази седмица, но не спирайте да си повтаряте, че всичко това си струва. Възможно е да имате здравословен проблем, който не е сериозен, но не трябва да пренебрегвате. Краят на седмицата е за вашите отношения с половинката ви. Направете нещо романтично, покажете чувствата си.

Риби

Не се напрягайте прекалено. Напоследък сте фокусирани върху финансите си, така че моментът е подходящ да започнете нов проект на работа. Уверете се, че знаете точно къде се намирате и какво ви предстои, преди да сте се захванали с нещо, с което няма да се справите.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay