Седмичен хороскоп за периода 30 януари- 03 февруари 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 30 януари- 03 февруари 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте по-склонни да бъдете стабилни и уверени, за разлика от последните няколко месеца, които бяха изпълнения със съмнения и несигурност. Следвайте интуицията си, ако я игнорирате поемате риск. Вземете мерки, за да превърнете мечтите си в реалност.

Телец

Днес ще се случат някои важни промени в живота ви, свързани с доверието ви в хората. Комуникацията ви с хората напоследък е напрегната, но нещата ще се поуспокоят. Не се притеснявайте да позволите на чувствата ви да се задълбочат. Няма нищо лошо в това.

Близнаци

Ще бъдете доста объркани през този период. Предстои ви объркване по отношение на кариерата, личния живот и почти всеки аспект от живота ви. Обикновено не сте толкова колебливи, но в тази ситуация изобщо не знаете къде искате да отидете. Не взимайте окончателни решения.

Рак

Вие сте известни като едни от най-стабилните и устойчиви зодиакални знаци. През последните няколко месеца сте нетипично заети и преминавате през промяна и растеж. Сега е моментът да спрете за секунда и да преосмислите нещата. Забавете малко темпото и бъдете внимателни.

Лъв

Вие сте внимателни хора, но напоследък сте преживяли тежък период. През този период съзнанието ви и визията ви за нещата ще тръгнат в нова посока. Помислете много внимателно как бихте се чувствали след действията, които предприемате. Продължавайте напред.

Дева

Толкова много промени ви предстоят, че можете спокойно да поставите миналото зад себе си и да продължите напред, без да се обръщате по никакъв повод. През следващите няколко месеца ще имате много възможности, които не бива да пропускате, защото може да се окажат много добри.

Везни

Напоследък се чувствате разкъсани между много неща и в много посоки. Освободете се от досадните пречки и тръгнете в нова посока. Напоследък сте доста стресирани, но скоро нещата ще се поуспокоят. Ще се почувствате много добре, когато всичко това е зад гърба ви.

Скорпион

Животът ви е доста натоварен напоследък и тази седмица започва период, който може да изисква малко повече усилия и размисли. Предстоят ви много трудни разговори. Фокусирайте се върху собствените си желания и направете всичко възможно да ги осъществите.

Стрелец

Вие сте общителни, обичате да сте заобиколени от много хора, но през последните няколко месеца търпението ви се изчерпва. Ще се окаже, че имате различия с хората от близкото ви обкръжение. Не влагайте много емоции, за да не се превърне в голям проблем.

Козирог

Вероятно днес някои от плановете ви ще се провалят, заради някакво недоразумение. Предстоят ви и промени, свързани с работата. Следвайте интуицията си и ѝ се доверете напълно. Следващият период от живота ви ще ви предостави много добри възможности.

Водолей

Ще се наложи да направите преоценка на ценностите и вярванията си. Помислете добре дали новата информация, която получавате си заслужава да промени цялото ви виждане за света. Следващите няколко месеца ще бъдат благоприятни за любовния ви живот, ако вие го позволите.

Риби

Предстои ви доста голямо разочарование и ви се струва, че нямате никаква енергия да се движите напред. Не се притеснявайте, скоро това ще се промени и нещата ще тръгнат в положителна посока. Обръщайте повече внимание на семейството и близките си.  

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay