Седмичен хороскоп за периода 31 октомври- 4 ноември 2016г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 31 октомври- 4 ноември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Пригответе се, тази седмица е посветена на любовта. Ако нямате половинка, през тази седмица ще срещнете човек, който е наистина подходящ за вас и е почти сигурно, че тези отношения ще потръгнат. Ако вече сте срещнали сродната си душа, поглезете се и отделете време един за друг.

Телец

Склонни сте да имате повече доверие на хората и има защо. Ако го направите, ще бъдете изумени и доволни от резултата. Подвластни сте на емоциите и интуицията си днес, бъдете внимателни към детайлите и случващото се около вас. В края на седмицата се отдайте на заслужена почивка.

Близнаци

Ще сключите важни сделки през тази седмица. Съюзите с приятели ще ви донесат много успехи и удоволствие. Хората, с които ще се срещате в началото на седмицата ще споделят ценностите и идеите ви и съвместната ви работа ще върви повече от добре.

Рак

Имате много смесени емоции. Не искате да сте център на внимание, но по този начин няма да сбъднете мечтите си. Загърбете всякакви задръжки и преследвайте целите си смело. За да имате успех на работното място, трябва да се откроите с нещо, а това няма да стане, ако никой не ви забелязва.

Лъв

Възползвайте се от всичко възможности, които тази седмица ще ви предложи. Пътувайте, забавлявайте се, общувайте с нови хора, опитвайте нови неща. Няма да съжалявате. Трябва да излезете извън зоната си на комфорт, за да усетите истинската наслада в живота.

Дева

Има моменти в живота, когато просто знаете нещо със сигурност. Това е една от онези седмици, в които хората са откровени с вас, споделят ви най-съкровените си тайни, а вие трябва да ги приемате присърце. Не позволявайте драмата да обхване живота ви.

Везни

Вие сте романтична личност и това ще бъде една от най-значимите седмици през тази есен. Може да се окаже, че ще срещнете сродната си душа през тази седмица. Отделете достатъчно време, за да се опознаете и сближите с този човек. Концентрирайте се върху тази връзка.

Скорпион

През тази седмица трябва да се отдадете на работата си напълно. Ще постигнете велики неща, така че лишението от забавления и личен живот, ще си струва. Започнете голям проект, като преди това трябва ясно да определите целите си и да осъзнаете каква е крайната цел.

Стрелец

Любовта е във въздуха! Човекът, който сте срещнали наскоро, ще ви остави без дъх, в добрия смисъл. Този нов и интересен човек ще ви служи като вдъхновение през цялата седмица. Възможни са промени в работата, а към края на седмица-радикални промени във всеки аспект на живота ви.

Козирог

Колкото повече се вслушвате във вътрешния си глас, толкова по-успешна седмица ще имате. Поставете си нови цели, които да преследвате. Обърнете внимание на личния си живот. Прекарвайте повече време с близките си. Това ще ви зареди с положителна енергия и ще ви даде сили.

Водолей

Всичко тази седмица е свързано с хора, а вие отчаяно искате да останете сами. Ще се свържете със стари приятели и познати. Любовният ви живот е в разцвета си. Експериментирайте и се отдайте на приключение, резултатът ще е много добър.

Риби

Няма нищо, с което да не можете да се справите тази седмица. Просто трябва да решите, че наистина го искате и ще направите дори невъзможното. Ще се наложи да проведете сериозен разговор с член на семейството. Този разговор ще премахне напрежението между вас и всичко ще се подреди.  

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay