Сезон на зодия Лъв: Хороскоп по зодии

Сезон на зодия Лъв: Хороскоп по зодии

Летните купони са на път да се разгорят, защото на 22 юли 2023 г. Слънцето навлезе в любимия си знак Лъв! През следващия месец Слънцето в Лъв ще ни накара всички да се чувстваме по-любящи, креативни и активни. Това е един от най-забавните месеци в годината, особено за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец. От друга страна, неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей наистина усещат топлината в момента. Лъвът е единственият знак, управляван от Слънцето, което отразява ярката и творческа енергия, с която всички Лъвове са известни.

Подобно на Слънцето, Лъвовете абсолютно излъчват своята личност към света и независимо от собствения ви зодиакален знак, вие сте насърчавани да направите същото точно сега. Независимо дали е чрез думи, пеене, танци, изкуство или видео в TikTok, изразяването на себе си по всякакъв възможен начин е важно. Дори и най-малко артистичните хора се чувстват вдъхновени и вие наистина можете да вложите всичко от си себе си в работата, която вършите и в нещата, които създавате.

Лъвът е и най-забавната зодия! И дори да сте мрачен Скорпион, през следващия месец винаги можете да намерите време за забавление. Но от друга страна, ако пропускате работа, пренебрегвате задълженията си или сте безотговорни, за да можете да купонясвате 24/7, не се шокирайте, когато трябва да се изправите пред последствията. Лъвът също е известен като най-егоцентричния знак, така че да виждате извън собствения си мироглед е трудно този месец. Сега всички са по-упорити и егоистични - особено когато ретроградната Венера се случва по същото време - така че действайте добре и се опитайте да си сътрудничите.

Ако имате идея, кажете я. Ако чувствате нещо, споделете го. Когато сте вдъхновени, направете нещо по въпроса. Сезонът на зодия Лъв е свързан с изразяването на себе си, сиянието и новите неща – независимо дали става въпрос за работа, личен проект или връзка. Забавлявайте се и се наслаждавайте на партито!

Овен

Любовта е във въздуха през този сезон на Лъвовете! Или поне много похот се носи във въздуха. Всички вие, несемейни Овни, си прекарвате страхотно като се свързвате и ходите на среща след среща, но трябва да знаете, че вероятността някоя от тези връзки да остане в дългосрочен план е малка. Не позволявайте обаче това да убие радостта ви! Насладете се на тези нови взаимоотношения, когато идват, без никакви очаквания.

Телец

Върнете се към корените си, Телец. Прекарвайте време със семейството си. Ако вашето биологично семейство не е добро, усъвършенствайте най-дълбоките си взаимоотношения – избраното от вас семейство. Освежете декорациите в дома си. В момента сте много повече домашен любимец, но това не означава, че не се забавлявате. Организирайте домашно парти или поканете всичките си приятели на вечеря. Междувременно се отдайте на дрямка и използвайте този месец, за да презаредите батериите си.

Близнаци

Телефонът ви постоянно звъни, входящата ви кутия е препълнена, всички ви говорят и вие се във възторг! Това е един от най-социалните периоди от годината за вас и графикът ви е пълен с всякакви малки мини-приключения, събирания и функции из града. Разтягаш всичките си социални мускули и създаваш тонове и тонове приятели в момента.

Рак

В началото на сезона на зодия Лъв се случва много душевно търсене. Вие наистина анализирате своя морал и ценности - какво и кой наистина има значение в живота ви. Вашата зодия е стереотипна като покорна и послушна и това ще бъде подложено на изпитание този месец. Не правете компромис с морала си, за да угодите на другите. Вместо това бъдете непоколебими и покажете на хората какъв човек сте чрез вашите ценности.

Лео

Честит Рожден ден! В момента всичко е за вас, Лео вие наистина сте звездата на шоуто. Помислете какво искате от живота. Това е вашето слънчево завръщане, което го прави невероятно време да започнете на чисто. Каква работа искате да вършите? За какво горите? Какви връзки искате? Завъртете топката сега и ще видите огромен растеж в дългосрочен план.

Дева

Сезонът на Лъвовете не е лесен за вас. Докато останалият свят го изживява, Девите се чувстват малко невидими в момента. Не че не можете да се задържите, просто сезонът на Лъва ви насърчава да прекарате известно време със себе си. Има много неща в чинията ви – стари работни места, проекти, взаимоотношения – които ви пречат да живеете най-добрия си живот. Отделете този месец, за да изчистите всичко, така че когато започне сезонът на Девата, да можете наистина да процъфтявате!

Везни

Хей, социална пеперудко! Вие сте естествено привлекателни и харизматични, но атмосферата на сезона на Лъва ви прави още по-голяма социална пеперуда. Всъщност имате чувството, че създавате приятели навсякъде, където отидете. Хората са склонни да бъдат по-егоцентрични през сезона на Лъва, но вие сте уникални – всъщност прекарвате много време в празнуване на другите . Всеки има нужда от мажоретка и докато празнувате хората около вас, ще откриете, че всички те също искат да бъдат ваши мажоретки. Ето ви страхотен месец с вашия отбор!

Скорпион

Вие сте главния герой в момента, Скорпион! Напрежението е голямо в момента, особено що се отнася до кариерата ви. Всеки друг би се отказал, но не и вие! Сега се чувствате по-подтикнати да успеете и давате най-доброто от себе си. Продължавайте да влизате ол-ин, защото работата ви ще бъде 100% призната до края на сезона и ще пожънете много награди.

Стрелец

Никога не отстъпвате пред предизвикателство, обичате да опитвате нови неща и изследването е една от любимите ви дейности. Този сезон на зодия Лъв ви дава всичко това и още! Вероятно ще се появят изненадващи възможности за пътуване и независимо дали е по работа или за удоволствие, вие отивате на места, които обещават широко разширяване на хоризонтите ви и осигуряване на огромен растеж.

Козирог

Обичате да имате 100% контрол, но сега това не е така. Този месец се сблъсквате с този факт и научавате колко контрол имат другите в живота ви. Независимо дали става въпрос за интимна връзка, обвързващ договор или неплатените сметки, има задължения, които трябва да приемем и да се погрижим за тях - и напоследък вие не се грижите за тях. Уверете се, че изпълнявате своята роля и можете да възстановите и поддържате баланса.

Водолей

Сезонът на Лъва = сезонът на маншетите за вашия знак! Обикновено това е идеалното време за среща с нови хора, започване на партньорства и започване на нови взаимоотношения, но за съжаление, Ретроградна Венера е тук, за да направи тази сфера на живота малко объркана за вас. Това все още може да е момент, в който срещате невероятни нови хора, но за да избегнете драма във вече съществуващата ви връзка, да бъдете готови да си сътрудничите и да сте гъвкави е абсолютно задължително . Сега всички са по-упорити, трябва да се опитате да бъдете по-сговорчиви.

Риби

Грижете се по-добре за себе си! Не можете да бъдете най-добрата възможна версия на себе си, ако сте в режим на лежанка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Време е да се залавяме за работа. Подредете, станете активни и започнете да живеете по-устойчив живот. Настроението ви ще се подобри драстично, ще станете по-лъчезарен човек и животът ще се почувства много по-лесен, след като разчистите всички бъркотии.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay