Секс на живо, може и с деца

Престорихме се на 15-годишната Malka Ursulka в интернет и стигнахме до шокиращи заключения

Секс на живо, може и с деца

След като в края на миналата година студенти заклаха прасенцето Гошко в дискотека, с цел да се забавляват, обществото си мислеше, че вече нищо не може да го учуди. Тази заблуда продължи съвсем кратко. В интернет пространството започнаха периодично да се разпространяват новини за "секс на живо" в различни дискотеки. Пловдивски, благоевградски, по морето, в Студентски град - всякакви дискотеки. Орален, вагинален, групов, хомосексуален - всякакъв секс.

Лошата "новина" е, че съществуването на подобни оргии в България съвсем не е новина. Има си ги отдавна, просто сега властващата медия Facebook се намеси и живелите в блажено незнание граждани разбраха за тях. Добрата новина е... Ами, няма такава. Уж се правят засилени проверки за подобни изцепки и присъствието на непълнолетни в клубовете, но ние лично познаваме деца, които влизат и си поръчват алкохол без особени проблеми.

Но да се надяваме, че проверките ще продължат. Може пък някой и друг удар по джоба да стимулира съвестта на собствениците и персонала в нощните заведения. 

Междувременно екипът на Jenite.bg реши да провери дали има някакъв напредък и по въпроса с друг отдавна известен проблем. Друг секс, който се категоризира с определението "на живо" - сексът в интернет. Няма да оплюваме практикуващите го като цяло. Да правят, каквото искат. Но дали продължават да го правят и с деца?

За да проверим, се скрихме зад наивно-глуповатия псевдонима Malka Ursulka, сложихме си снимчица на видимо малолетно или непълнолетно момиче. Така дегизирани, се гмурнахме в дебрите на сексуалния живот "онлайн". Разкривахме истинската си възраст единствено, докато попълвахме данните за регистрация в различните сайтове "за възрастни". Които очевидно изобщо не се интересуват дали си възрастен, или 6-годишен - приемат със завидно доверие датата на раждане, която потребителят въвежда.

Е, в случая ние бяхме искрени с администраторите на сайтовете. Но пред мъжете (и една омъжена жена на 39, която не я "свърта на едно място, ако разбираш какво имам предвид"), излъгахме, че сме момиченце на 15. Признаваме си и не смятаме да се срамуваме. Защото според нас, въпросните хора с абсурдни псевдоними и аватари имат доста по-сериозни поводи за това. Ето какво й се случи на Malka Ursulka в интернет: 

Секс на живо, може и с деца
Лолита на Стенли КубрикПриключенията на Malka Ursulka в чата за секс запознанства 
Първо, трябва да признаем, че потребителите в този чат се отнесоха много гостоприемно към нашата героиня. Три минути във виртуалната стая "Секс за една вечер", и Malka Ursulka се оказа зарината от толкова желаещи да си социалничат с нея, че не можехме да им смогнем. Вероятно снимката на невинно "крехко яренце" (определението на един от свалячите) спомогна за този небивал интерес. 

Както и да е, решихме да ограничим отделните разговори до 20. В 16 от тях Malka Ursulka изрично бе попитана на колко години е точно, въпреки че не разбрахме защо си правеха труда да задават този въпрос. Така или иначе, НИТО ЕДИН мъж (същото важи и за жената) не се отказа да задява Ursulka, въпреки че отговорът ни гласеше: "на 15 годинки съм". 

Какво имаме предвид с думата "задяване"? В случая - изпращане на снимки с пениси. Malka Ursulka получи изображения в близък план с "достойнствата" на 12 от потребителите, с които си пишеше и които бяха наясно, че е непълнолетна. Сами си ги пратиха снимките - нищо не сме им искали.

На някои от тях дори казахме, че момичето е на 14. Никаква промяна в отношението. А онези, които не я облъчиха с интимните си части, вероятно имаха намерение да го направят на по-късен етап - след като приключат с "предразполагащите" си реплики. От които на нас ни се доповръща, така че побързахме да напуснем чата. Това се налагаше и от факта, че повечето мачовци вече прекалено много упорстваха Malka Ursulka да си пусне камерката и да видят на живо нейното... Сещате се какво. 

Един "батко" на 42 дори я попита за точния й адрес в Бургас: "Искаш ли да дойда с мотора?" След като отговор не последва, въпросният пъж с педофилски наклонности смени тактиката: "Идвам с мотора!" И с тези си намерения завинаги ни отърва от надеждата, че ако не друго, то поне сексът с непълнолетни си остава единствено в интернет.

Приключенията на Malka Ursulka в отделението за секс на живо 
Видео чатът с отделни потребители обаче съвсем не е единствената възможност, която тези страници предлагат на малките. Честно казано, останахме прекалено отвратени от видяното, за да търсим и как точно се нарича по-пикантната опция. Но става въпрос за цял раздел с малки прозорчета, от които потребителят си избира какво точно иска да гледа. В тях се виждат мъже и жени на всякакви възрасти, двойки от всички възможни типове, сигурно е имало и групички, но не стигнахме до тях.

След като кликнахме върху няколко прозорчета, видяхме, че хората зад тях си седят голички и предлагат да правят всичко, за което можете и не можете да се сетите, срещу определен "бакшиш". Намерихме и едно момче, не много по-голямо от мнимата възраст на Malka Ursulka, което мастурбираше пред камерата и изрично бе указало, че не взима пари.

Решихме да проверим дали все пак излъчването е на живо. Беше. От името на нашето момиче уведомихме онаниста, че тя е на 14, но го моли да се приближи към екрана и да забави движенията си. Той с готовност изпълни молбата. Точно в този момент ни секна желанието да продължаваме с импровизираното си разследване под прикритие. Няма какво да се разследва - виртуалният секс на живо, както и съвсем реалният секс на живо, са напълно достъпни за непълнолетни.

Това е бруталната истина. Някой ще направи ли нещо, за да я промени? 

47 14
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



28
Не е посочен 29.10.2012|18:56
Аз не мога да повярвам, че има толкова изроди в нашата страна. Направо е пълно с тях. Влизала съм във въпросния сайт, сигурна съм, че е съшия и съм оставал удивена що за ненормални хора има вътре и колко много са те. Не знам просто какво да кажа. Като някаква гвардия извратени загорели нещастници са! Трябва да се направи нещо да се разкрият кои са публично и да бъдат наказани най-малкто за това, че се занимават с непълнолетни. Анонимус! Къде сте? Вие можете да направите нещо по въпроса!
27
Не е посочен 29.10.2012|14:33
Боже... как да имаш деца като не можеш да ги предпазиш от такива хора!
26
Не е посочен 29.10.2012|14:26
Първо трябва да се обърне внимание на това защо децата сами доброволно правят такива неща!
25
Не е посочен 29.10.2012|14:24
Ако държавата не вземе мерки скоро родителите ще започнат да убиват!
24
Не е посочен 29.10.2012|14:18
Аз не знам какво може да се направи след като държавата нехае!
23
Не е посочен 29.10.2012|14:14
Много гадно ми става като гледам и чувам за подобни оргии
22
Не е посочен 29.10.2012|14:09
Мръсни изроди! Такива като тези трябва да ги затварят в затвора при строг режим1
21
Не е посочен 29.10.2012|14:00
Отвратителна история! Не знам как функционират тези сайтове!
20
Не е посочен 29.10.2012|13:28
За съжаление, случаите на такова кибер посегателство не стихват, дори напротив! Наскоро имаше заловен педофил, който гарал невръстни момиченца да му се показват по скайп и ги заснемал... Ако не са родителите и съвестните деца не виждам как ще ги хванат.
19
Не е посочен 29.10.2012|13:24
Потресена съм от прочетеното! Това не е нормално!
18
Не е посочен 29.10.2012|13:20
Много големи извратеняци са се навъртели в този интернет напоследък!
17
Не е посочен 29.10.2012|13:10
Остави това. Отговорните тук са тези от другата страна, "възрастните" чичковци дето "идват с мотора" ! Те са истинските престъпници, защото съзнателно искат да посегнат на малки деца.
16
Не е посочен 29.10.2012|13:09
Имам чувстовот, че правораздавателните органи някак си нарочно ги пропускат тия тежки и фрапантни случаи!? Стискат здраво очи и продължават напред!
15
Не е посочен 29.10.2012|13:08
Вярно, че го бяха пуснали тоя нещастник! А трябваше да го затворят поне за 20 години, а колегите му от затвора да му кажат за какво точно иде реч, когато се занимава с невръстни деца!
14
Не е посочен 29.10.2012|13:06
Просто трябва да го обучиш добре преди това, какво да правят и кажат, ако това не дай си Боже се случи! Друг вариант за предпазване, засега няма. След като самата държава не ѝ пука особено и на прави нищо по въпроса!
13
Не е посочен 29.10.2012|13:05
Потресена съм. А и всеки може да си направи такъв експеримент, стига да поиска. Наистина, трябва да се направи нещо с попълването на данните - не може да си напишеш че си на 20, а всъщност си на 14 и да влизаш навсякъде! Трябва да има някакъв начин това да не е така!
12
Не е посочен 29.10.2012|13:04
Нали преди няколко месеца Карбовски беше направил някакъв такъв експеримент също, дори беше накарал коелжката си журналистика да говори по скайп с един от педофилите, който със седмици я убеждаваше как трябва да ѝ бъде точно той първият. Гнусна история. Накрая го бяха заловили, но...след месец-два беше пуснат наново. Идилия.
11
Не е посочен 29.10.2012|13:03
Знаем, че е точно така! Лошото е, че абсолютно никой нищо не прави срещу това, но виж лесно и бързо от ГДБОП ходят да арестуват някой който е качил български филм във вбокс. Но за такива тежки престъпления, каквито се случват по тези чатове между големи и малолетни, НИКОЙ не търси отговорност на никой! Странна държава. Кокошкарите винаги се хващат и осъждат, а големите риби и истинските престъпници, каквито са тези педофили, си остават недокоснати.
10
Не е посочен 29.10.2012|11:50
Никой нищо ням ада направи за да се спре това чудо!
9
Не е посочен 29.10.2012|11:38
Много бих искала да направя нещо , за да променя цялата тази морална деградация, но съм безисилна, а желанието ми е огромно предвид факта, че имам 2 момичета, които е въпрос на време да нахлуят в този виртуален свят и да попаднат на подобни младежи и не толкова младежи.
8
Не е посочен 29.10.2012|11:35
Браво за проучването! Ама наистина има много извратени хора!
7
Не е посочен 29.10.2012|11:14
Това не е нещо ново! Отдавна се знае, че има такива извратеняци!
6
Не е посочен 29.10.2012|10:52
Това е притеснителната истина, родителите в днешно време са изправени пред много предизвикателства!
5
Не е посочен 29.10.2012|10:42
Каква промяна да има като обществото ни е с толкова изкривена ценностна система и разбира свободата като слободия. Не може пример за подражание на децата ни да са разни полуголи жени, които се опипват по времена участие и излизат със супер вулгарни визии и ние да очакваме друго.... Да не говорим, че в повечето случаи невръстните момиченца сами се обричат на някой чичко с пари, понеже така правят готините и имат всичко, което мама и тати не могат да купят...
4
Не е посочен 29.10.2012|10:30
Има си специални звена в полицията, които уж се занимават с такива престъпления. Къде са? Защо спят? Направо ме хваща яд като чета подобни текстове, как може подобно безхаберие.
3
Не е посочен 29.10.2012|09:42
трябва полицията да се намеси
2
Не е посочен 29.10.2012|09:42
ах, какви гадни перверзници, отвратително, какви ли не гадости има в този интернет
1
Не е посочен 29.10.2012|08:10
"Това е бруталната истина. Някой ще направи ли нещо, за да я промени?" Кой да направи нещо? Имаме специален отдел, но на тях им се плаща да си затварят очите и да преследват хора, който пускат филми в нета.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара