Секс тактика на практика

Секс тактика на практика

Секс тактика на практика

Когато става дума за секс и за връзки, има едно правило, което не трябва да нарушавате. Никога не трябва да ви бъде скучно в леглото. Винаги е добре да разнообразявате рутината с партньора, а за това са необходими съвсем малко усилия и малко повече фантазия. Станете по-палави от обикновено с някое от тези горещи предложения: 

 

"Игра на изследователи"

 

На листчета с еднаква големина напишете действия и места по тялото – например: целуни, устни. Нека броят на листчетата с действията и на тези с частите от телата ви бъде един и същ. Отделете ги на две различни места.

 

Набавете си настолна лампа за четене. От изключително значение е да не пропускате този важен елемент с осветлението. Така ще направите тръпката още по-голяма и ще увеличите напрежението на партньора.

 

Издърпайте произволно листче от купчината с действия, и листче от тази с местата. Нека единствената светлина в стаята да е тази от лампата за четене. Използвайте я, за да видите какво пише на "късметчетата", които са ви се паднали. Изгасете я, и без да казвате на партньора какво ще правите, преминете към действие.

 

С тази игра нищо чудно да откриете нова ерогенна зона по тялото на половинката си. Ако сте от по-срамежливите, това е чудесен начин да преодолеете притесненията си и да опитате неща, които в друга ситуация едва ли бихте се осмелили.

 

"Секси изненада"

Със сигурност сте гледали в някой филм следната сцена: запалени свещи, осеяни по коридора до спалнята, жената в секси бельо – не десерт за вечеря, а основно ястие в менюто. Как да превърнете този сюжет от филм в реалност? Отделете си няколко минути...

 

Запалете свещите, рахвърляйте дрехите по пода, а за последно оставете сутиена. Неговото място е на дръжката на врата към спалнята и към... вас. Бъдете с нещо секси, за предпочитане дантелено. Чакането ще събуди страстта във вас, а у партньора ще се разгори истински пожар... внимавайте само със свещите! Нека огненото ви изживяване си остане такова само в интимен план!

 

"Мистериозната красавица"

Как? Уговорете си среща в бар, в който сте били и преди. Облечете се по-различно от типичния ви стил, направете нещо ново с косата си. Силен грим и мръснишки поглед. Отидете на срещата 10-15 минути по-късно, за да сте сигурни, че той вече е там. Седнете на бара до него. Заговорете се така, сякаш се виждате за първи път. Кажете фалшиво име. Флиртувайте открито.

 

След като страстите се разгорят, нашепнете му неприлично предложение. Така ще осъществите една от най-големите мъжки фантазии – секс с мистериозна красавица.

12 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay