Социалните мрежи убиват любовта

Те са виновни за разделите!

Масовата "зараза", известна още като социалната мрежа, е нещо повече от сайт за развлечения. Оказва се, че според ново проучване именно този вид онлайн "сърфиране" е главният виновник за все по-честите раздели.

 

Проучването е направено от American Academy of Matrimonial Lawyers, а резултатите гласят, че един на всеки пет брака завършва с развод, заради уеб сайт. Главните участници в допитването, всъщност са брачни адвокати, а 80% от тях признават, че клиентите им са се увеличили значително, и то "по вина" на социалните мрежи.

 

Може би причината се крие в лесния флирт. Хората имат достъп по милиони потребители, контактуват с когото си пожелаят, изпращат си различни онлайн "глезотии" от рода на коктейли, мечета, цветя... граници в интернет пространството, като че ли няма.

 

Знаем: "Забраненият плод е най-сладък". В интернет шансът да те "спипат на местопрестъплението" сякаш е по-минимален. Може би затова толкова много хора решават да рискуват и да се впуснат в това ново преживяване. Когато е "по-безопасно", добиват смелост.

 

Право на избор винаги има. Но за да имаме истинска връзка, не трябва ли да сме наясно, че вече сме направили своя собствен избор. Единствения, онзи който има смисъл.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay