Как да го съблазните според зодията му

Как да го съблазните според зодията му
Pexels

Ето как да съблазните мъж според зодията му:

Овен

Направи го! Мъжът Овен ще се въздържи и ще изчака вие да направите първия ход. Обича да го преследват.

Освен това, ако искате да съблазните Овен, бомбардирайте го с комплименти. Намерете интересните черти, които притежава, онези черти, които никой друг няма, или наистина необичайните неща, които прави, и му  направете комплимент.

Той ще разбере, че сте обърнали внимание дори на малките неща, които прави, и ще ви оцени още повече. Също така, бъдете много откровени с Овен.

Кажете му за себе си, как се чувствате и какво искате от него и ако той види, че сте го лъгали, той просто ще си тръгне от вас.

Телец

Мъжът Телец не харесва обичайните връзки, това, което той иска, е нещо по-специално, нещо уникално и различно.

Те искат да посветите малко време и енергия на флирта и да го превърнете в напълно ново изживяване за мъжа Телец. Ако знаете място, на което никога не е бил, заведете го там и му кажете, че той е първият, който е отишъл там с вас.

Мъжът Телец също обича жена, която може да го възбуди с думи; не с мръсни приказки, а с разговори на по-дълбоко ниво, поради което би било най-добре първо да бъдете негов приятел, преди да започнете да флиртувате с него.

Близнаци

Мъжете Близнаци искат умствена и емоционална стимулация. За да съблазните този тип мъже, ще ви трябват много познания по теми, от които те се интересуват, като изкуство, литература или музика.

Те искат някой, който се интересува от същите неща като тях. Освен това не бързайте с мъж Близнаци. Защо? Защото може да го ядосаш, ако се опитваш да го целунеш на първата среща или нещо подобно.

Рак

Мъжът Рак няма да скочи веднага в леглото с вас. Той вероятно ще ви направи романтична вечеря, със свещи и всичко, което харесвате.

Ще трябва да го съблазните с леки докосвания и с поглед. Погледни го така, сякаш наистина искаш да е с теб. Може би той няма да разбере знаците веднага, но бъдете търпеливи.

Той наистина има нужда от времето си, но когато е твой, той никога повече няма да погледне друга жена.

Лъв

Когато става въпрос за тези лъвове, трябва да вложите цялата си енергия, внимание и време в процеса на съблазняването им. Защо, може би ще попитате?

Лъвовете обичат да бъдат център на внимание и искат да ги направите свой най-голям приоритет. Но намерете баланса, не го затрупвайте с всичко, защото много бързо ще се отегчи.

Намерете нещо, за което имате нужда от помощта му и го оставете да бъде героят на деня. Или просто го целунете веднага, по устните. Да, това ще свърши работа!

Дева

Мъжът Дева иска някой в ​​живота си, който е ИСТИНСКИ. За да съблазните мъж Дева, не е нужно да се държите така, сякаш сте някой, който не сте, защото той веднага ще ви разгадае.

Освен това Девата обича всичко да е чисто, така че не забравяйте да изглеждате и миришете приятно, когато ги срещнете. И поддържайте всичко около вас изрядно. Още едно много важно нещо е да намерите всички неща, за които е несигурен, и да им направите комплимент.

Девите не са твърде уверени, така че е наистина важно да му покажете, че не виждате несъвършенствата му като такива, а по-скоро като нещо много красиво.

Везни

Балансът е най-голямата възбужда за Везни. Той иска да се интересувате от него, но не прекалено – това само ще го изплаши.

За да го съблазните, трябва да сте откровени за това, което искате от връзката и как я искате. Общуването е много важно за него.

Освен това не му показвайте твърде много възможности, тъй като е добре известно, че Везните са много нерешителни. Кажете му какво искате и той ще се съгласи с него.

Скорпион

Просто му покажете с езика на тялото си, че го искате и той ще бъде изцяло ваш. Толкова е просто.

Те обичат да изглежда така, сякаш вие сте този, който съблазнява, но преди да се усетите, ще се влюбите в мъжа Скорпион до уши. Но това има обратна страна; Скорпионите обичат да бъдат мистериозни, така че ще трябва да им играете.

Не му позволявайте да знае всичко за вас или много бързо ще му омръзне.

Стрелец

Накарай го да се смее. Това е. Направете нещо смешно, направете нещо, което ще му покаже колко хумор има във вас. Правете шеги по определени теми и се смейте заедно.

Когато види колко щастлив можете да го направите, той ще бъде изцяло ваш. Тук няма какво да правите, просто се забавлявайте.

Козирог

Най-секси знак от всички! Започвайте всяка среща със страстна целувка и със сексуално напрежение. Това е по-лесната част. По-трудната част от съблазняването на мъж Козирог ще бъде да му покажеш своята стратегическа и рационална страна.

Ако имате и двете страни, секси и рационалната, той ще бъде ваш за повече от един ден. Може би дори завинаги.

Водолей

Има погрешно схващане за Водолеите. Те не са толкова общителни, колкото изглеждат. Така че не извеждайте мъж Водолей на многолюдно място, когато се опитвате да го опознаете, защото той обича да съблазнява първо ума, а след това тялото.

Той е много интелигентен и иска същото от партньора си, така че се въоръжете с много знания. Освен това, нещо много важно, което трябва да знаете е, че един мъж Водолей няма да ви бъде лоялен, ако не сте "този" за него.

Ако почувства, че сте прекалено прилепчиви или скучни, той лесно ще продължи напред.

Риби

Ако искате да съблазните мъж Риби, трябва да му дадете всичко, което сте, и дори повече.

С това имам предвид вашите емоции. Рибите обичат да обичат и искат партньорът им да се чувства обичан точно толкова, колкото и те искат да се чувстват обичани и оценени.

Покажете му колко много означава той за вас с някои романтични жестове и това е всичко, което трябва да направите, за да спечелите мъжа Риби.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay