Как да съхраним любовта за цял живот?

Това си е цяло изкуство

Как да съхраним любовта за цял живот?

В днешно време като че ли е все по-трудно да съхраним отношенията с любимия ни човек. И все пак има двойки, които остават цял живот заедно и запазват магията на любовта до края. Питате се как е възможно? Ето моя поглед над нещата.

Когато давате достатъчно пространство на партньора си, не му се мешете в нещата, не сте любопитна с кого ли си е писал и този път, не го юркате да прави всичко по начина, по който Вие искате, тогава той сам се сеща да направи тези неща. Тайната е в това Той да пожелае да направи нещо. Тогава успехът Ви с него е гарантиран.

Добре е да разнообразявате отношенията си. Ходете по-често на кино, на театър, в планината. Всеки уикенд, когато и двамата сте свободни, хванете раниците и се махнте от града, за да подишате чист въздух и да се вдъхновите за нов живот. 

Не пропускайте да въведете новости и в спалнята. С времето е възможно да сте научили всички пози, затова е хубаво да вкарате нови. Не е срамно дори и да гледате порно, то може да е източник на нови идеи. Също така можете да разнообразите мястото, да добавите предмети и секс играчки. Не се свенете да сте палави и да експериментирате.

Споделяйте си! Не оставяйте между Вас да има тайни. Ако смятате, че този човек е този, до когото искате да остареете, то той трябва да Ви бъде и най-добър приятел. Казвайте си всичко, правете нещата, които правите с най-добрите си прятелки. Общувайте. Споделяйте и изживявайте моменти!

Не пропускайте да си кажете "Обичам те"! Макар Той да го знае никога не е излишно да го чуе отново. На всеки му става приятно, когато чуе тези думи, ососбено когато идват право от сърцето!

Не забравяйте, че Любовта е частица лудост и всеки, на когото се е случила и е успял да я задържи, е благословен. Пазете и ценете хората до Вас. Правете дребни неща, с които знаете, че ще ги зарадвате. Обичайте ги! Със сигурност никой няма да избяга от това!

Автор: Теодора Георгиева

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay