Мъжете МРАЗЯТ това в женския маникюр!

Мъжете МРАЗЯТ това в женския маникюр!
Pexels

Мъжете, макар и силният пол, понякога могат да бъдат много плахи. Отначало се страхуват да сменят пелените на собствените си деца, температура 37 градуса по време на настинка, а някои имат фобия да мият чиниите след себе си. Но най-лошото за мъжете са нашите експерименти с маникюра.

Модните тенденции в маникюрите могат дори да изплашат вашия потенциален партньор.

Дължина на ноктите

По някаква причина много момичета вярват, че дългите или по-скоро много дългите нокти са секси. Да, ако дължината е точно над върховете на пръстите и не отива до безкрайност. 

Мъжете харесват дължината точно над върха на пръстите, ноктите са оформени като класически бадем. А котешките нокти с нишки е най-добре да оставите на лъвиците в дивата природа.

Дизайн

Въпреки че всеки сезон всички изучаваме какви нови дантели, квадрати и геометрии ни предлагат стилистите за нокти. Но се оказва, че всички тези снимки влияят зле на мъжете.

За мъжете всички искри, кристали и ярки картини изглеждат като обрив на ръцете. Що се отнася до дизайна, те приемат нормално само класическия френски маникюр, но не и на много дълги нокти.

Нюанс на лака

Мъжете обичат всички пастелни нюанси на лак за нокти. Но за да привлечете вниманието на човек, особено ако търсите нещо, трябва да изберете класическо червено. Последните изследвания на учени показват, че момичетата с червен лак за нокти, като червено, изглеждат по-секси и по-привлекателни за мъжете.

Момчетата са най-склонни да запомнят името на момичето, когато го срещнат за първи път, ако има маникюр с червен лак. Обърнете внимание, ако търсите партньор в живота.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay