Месечен хороскоп за август 2014

Какво ли ви очаква през летния месец?

Месечен хороскоп за август 2014

Всяка сутрин ви представяме вашия дневен хороскоп, благодарение на който може да надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво ви е подготвила съдбата в конкретния ден.

Звездите обаче са предначертали пътя на всяка зодия не за дни, а за седмици напред. Ето защо в първия ден от месец август ще ви разкрием какво да очаквате от този месец, ако сте зодия...

Овен
Предстоящият месец ще ви даде възможност да си починете качествено. През първата половина на август ще се отправите на дълго бленувано пътешествие, независимо дали е планирано отдавна, или напълно изненадващо. Използвайте свободното си време, за да се срещнете с нови хора и да се откъснете от рутината на ежедневието си. През втората половина на месеца инвестирайте своето време в курсове или други занимания, чрез които да усъвършенствате уменията си. 

Телец
Постоянно дебнете подходящия момент, в който да отидете на море, и май ще го изпуснете. Непредвидени обстоятелства няма да ви позволят да отидете на почивка през август. Дълго отлагани ангажименти ще уплътнят дните ви от първата половина на месеца. Последните седмици пък ще са изпълнени с неприятни срещи по въпроси, които по принцип предпочитате да не разисквате.

Близнаци
През август връзката ви ще премине през преломен момент, но последствията от него ще бъдат индивидуални за всеки представител на зодията. При някои това ще бъде краят, а при други - началото на нов, много по-сериозен етап. Очаквайте вълнуващите събития, които ще променят личния ви живот, към края на месеца. Не се колебайте вие да направите първата стъпка, ако се чувствате готови и знаете, че е настъпил точният момент.

Рак
В началото на август ще бъдете мотивирани и ще работите ефективно и неуморно. Постоянно ще се чудите на околните как може да мислят само за своята отпуска като има толкова много работа за вършене. През втората половина на месеца обаче усилията ви ще бъдат възнаградени и ще получите така желаното повишение. За да отпразнувате успехите си, може да заминете на продължително и вълнуващо пътешествие.

Лъв
През този месец ще преоткриете удоволствието да прекарвате време с роднините си. За щастие ще разполагате с достатъчно почивни дни за целта. Първата седмица на август ще ви зарадва с приятни емоции и липса на нерви. През втората седмица настроението ви ще остане все така добро, но може да се наложи да помогнете на някого. Колкото и да ви е досадно, направете го - той ще разчита само на вас. 

Дева
Ще разберете, че притесненията ви относно графика ви през август са били напълно безпочвени. Всичко ще се нареди по перфектен за вас начин. Плановете ви ще се реализират, а съдбата ви е приготвила и други приятни изненади. Повярвайте в късмета си и слушайте вътрешния си глас - това е пътят към безоблачното щастие не само през този месец, а и през всеки друг.

Везни
Вашите близки постоянно ще искат нещо от вас в началото на месеца. Бихте могли да им откажете, но по-добре не го правете - семейството трябва занапред да бъде сред приоритетите ви. Втората половина на август ще ви донесе приятни мигове с партньора ви, с когото ще мечтаете за общо бъдеще и ще обсъждате важни подробности около връзката си. 

Скорпион
Напоследък все ви се струва, че целият свят е обърнат срещу вас. През август обаче отново ще намерите смисъл в живота си, а настроението ви трайно ще се подобри. Най-сетне ще ви сполетят вълнуващите емоции, за които мечтаете през последната година. Всички аспекти на живота ви значително ще се подобрят. В края на месеца ще се срещнете със специален човек, който ще бъде до вас и ще ви подкрепя занапред.

Стрелец
Няма как да не забележите промяната в партньора си - в началото на август вашата връзка ще бъде поставена пред сериозно изпитание. Най-вероятно обаче ще съумеете с общи усилия да се справите с предизвикателствата, отправени ви от съдбата. Ако пък връзката ви се е изчерпала така или иначе и приключи, съвсем скоро - в края на август - ще имате възможност да дадете шанс на човек, който от доста време ви ухажва. 

Козирог
Този месец за вас ще бъде наистина вълнуващ. Ще пътувате, ще се срещате с нови хора, ще ви се случват вълнуващи неща. Определено щ запомните август 2014 като един от най-щурите летни месеци в живота си! Възползвайте се от всяка възможност, която имате - сега ви е паднало. Просто няма причина да не се пуснете по течението на забавлението. 

Водолей
В живота ви настъпват промени, от които може и да не сте особено доволни. Ще сбъркате обаче, ако подходите с негативизъм към тях. Опитайте се да откриете положителните страни на ситуацията - все има такива! През август ще усетите колко силна връзк имате с близките си, които безусловно ще ви подкрепят и ще ви дават ценни съвети, когато се обърнете към тях за помощ. В края на месеца нещата ще се поуспокоят и ще свикнете със ситуацията.

Риби
През август ще усетите нова тръпка, от която първоначално ще бъдете малко уплашени - все пак не сте от хората, които биха пуснали питомното, за да гонят дивото. Имайте предвид обаче, че съдбата има други планове за личния ви живот. В началото на месеца той ще претърпи сериозни сътресения, които ще ви объркат и дори натъжат. Опитвайки се да забравите за мрачните си мисли, ще се запознаете с хора, които ще ви припомнят, че животът може и да не е убийствено скучен. Не се страхувайте, защото август ще ви донесе промяна, която всъщност е добра за вас.

17 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay