Голяма чанта за есента: Как да я съчетая?

Световните модни къщи налагат тенденциите, а ние ги спазваме без колебание. Този сезон се сбогуваме с малките чанти, колкото и много да ги обичаме и отново се насочваме не просто към по-големите им варианти, а към наистина огромните!

Не можем да отречем, че големите чанти са по-практични, заради обема от неща, които могат да поемат. Можем спокойно да изнесем цялата си покъщннина навън без да се трвожим дали ще имаме място за всичко. Но въпреки че големите дамски чанти са стилни и функционални, е важно да научите как да ги съчетавате правилно с облеклото си, за да постигнете хармоничен и елегантен вид. Ето с какво си подхождат:

Хармония в размерите

Големите чанти се съчетават най-добре с по-свободни облекла, като панталони, макси рокли или широки палта. Създавайки тази хармония в размерите, чантата ви става перфектно допълнение към аутфита ви.

Цветова хармония

Изберете чанта от цветове, които допълват или хармонират с цветовата палитра на облеклото ви. Това създава завършен и координиран вид.

Внимание към детайлите

Изберете чанта с интересни детайли или текстури, които да подчертаят стилът ви. Например, кожени, текстилни или плетени чанти могат да добавят текстурно разнообразие към визията ви. Все пак не прекаляяайте с елеменитте, за да не превърнете тоалета си в кичозен.

Сезонен акцент

Изберете чанта, която отразява сезона. Например, летните чанти могат да бъдат светли и цветни, докато зимните чанти могат да бъдат по-тъмни и с допълнителни декорации като кожени детайли и др.

Аксесоарите са важни: Допълнителните аксесоари, като колани и бижута могат също да допринесат за завършеност на вашата визия. Умело подбраните аксесоари могат да създадат хармония и стил.

Важен съвет:

Големите чанти са често предпочитани, защото могат да поберат много неща. За да поддържате ги поддържате организирани, използвайте вътрешни органайзери или козметични чанти.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay