Запознайте го с перфектния коледен подарък

Самото съвършенство. В една кутия!

Вероятно на много от нас им е омръзнал въпроса "Какъв подарък искаш за Коледа?", на който лично аз винаги изпадам в тиха истерия, че отново трябва да правя подсказки и, както обикновено, мъжката креативност относно подаръците за мен отново е на ниво нула. Това приказно бижу, обаче, може да промени кардинално нещата.

Обичам Ralph Lauren още от мига, в който наеха на работа симпатично русата "приятелка" Рейчъл Грийн в най-любимия ми сериал на всички времена. В офиса си тя носеше съвършени малки черни рокли и обувки за поне 300 долара. Сигурна съм, че ако тогава бяха измислили тази прелестна кутия за бижута, Рейчъл щеше всяка сутрин да закъснява за работа, за да може дълго да я гледа с обожание, а след това да бърка в нея със затворени очи, като полудяло от вълнение дете...

По същество: подаръкът ми за тази Коледа е бляскъв и в лимитирана серия, толкова вълшебен и красив, че няма как точно аз да не съм сред петстотинте жени, които ще го прегърнат под коледната елха. И вие мислите така, нали?

Кутията за бижута е последният продукт на Ralph Lauren и е покрита изцяло с платина и кристали Swarowski, което я прави освен ослепителна, и много здрава и надеждна. Компактна е, но ще се учудите колко място има в нея - съвсем достатъчно, за да побере всичките ви малки накити, без които не бихте се чувствали себе си. За сигурността им можете да бъдете спокойни, защото малкото скривалище за скъпоценности се затваря с магнит, а вътрешността му е по-красива и от обкова - лек сатен и коприна в сребристо и нежна лила.

И сега нещо, което трябва да вълнува само любимия ви - за уникалността на новата ви кутия за бижута той ще трябва да се бръкне с 5000 долара. Но какво, пък. Струва си, а и всички ние го заслужаваме.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay