Истинска модна икона. Без стилист!

Модна икона без стилист

Актрисата Блейк Лайвли, която се превърна в модна икона, обяви официално пред американските медии, че няма да наеме стилист, който да я облича.

Звездата от "Gossip girl”, която наскоро стана рекламно лице на френската модна къща "Chanel”, придоби репутация на една от най-добре облечените знаменитости на Холивуд и цялата си блестяща визия постига благодарение единствено на себе си.

Пред списание "Glamour” тя разкрива, че телевизионния сериал, с който стана известна, изцяло е отворил вратите към модата за нея. Откакто изпълнява ролята на Серина Ван Дер Уудсен, Лайвли е постоянен гост на ревютата на най-известните модни компании в света и смята, че благодарение на този опит тя се е превърнала в свой собствен стилист.

"Веднъж ме попитаха не е ли време да наема стилист и аз си помислих: "Това е едно от любимите ми хобита! И аз ще трябва да плащам на някого, за да открадне хобито ми? Каква ужасна идея!""

Блейк признава, че стилът сякаш ѝ е вроден и че обича да изглежда естествено на червения килим.

"Не смятам, че трябва да обръщам толкова внимание на косата и грима си, защото аз съм манекена за тези красиви дрехи, така че никога не искам да направя нещо, което да разсейва вниманието от тях."

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.06.2011|14:01
Справя се блестящо и въобще не и е нужен стилист. Има много добър вкус и никога не се облича зле, за разлика от много нейни колежки, които на червения килим изглеждат невероятно, а иначе не могат да съчетаят правилно дънки с някаква блузка. Дори бих казала, че най-спокойно може да създаде собствена модна линия, която 100% ще бъде по-успешна от на много други актриси.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay