Drum’n’Jazz мини-фест на Четвърти километър за пети път

Drum’n’Jazz номер 5

На 20 ноември вратите на Парти център “4 км” ще бъдат широко отворени за феновете на дръм енд бейс и дъбстеп звуците. Повод е мини-фестът DrumnJazz, които ще събере на една сцена чуждестранни артисти и родни диджеи.

След четири успешни издания във формат DrumnJazz, и тази година организаторите от H.M.S.U. са подготвили авангардна и разчупена програма. Публиката ще се запознае със специалните гости - Netsky и JAZZSTEPPA.

 

Netsky е белгийски дръм енд бейс продуцент, който записва издания за някои от най-големите имена в сферата – Liq-Weed Ganja, Spearhead и Talkin Beatz – и получава подкрепа от класици като Friction, Hype и Fabio. Номиниран е от Drum&BassArena за „Най-добър навлизащ продуцент” броени месеци след първия си рилийс. Музиката му се откроява със свежо съчетание на раздвижени мелодии и денсфлор бийтове, подсилени с тежък бас.

 

Дъбстеп формацията JAZZSTEPPA е обиколила куп фестивали в Англия, завъртяла е главите и на публиката в Израел, Варшава, Прага, Букурещ, Париж, Брюксел, Амстердам, Кардиф, Дъблин, Братислава и т.н. Получават подкрепа от звезди като Giles Peterson, Hugh Stephens, Rob Da Bank, Scuba, N-Type и Joe Nice.

Освен чуждестранните гости, родният Бalkansky ще разтърси земята със звуци от недрата на Балкана, а EXo feat. Magdalena Petrovitch ще представят уникален дъбстеп сет, комбиниран с живо изпълнение на чело. За доброто настроение на публиката ще се погрижат и останалите артисти от H.M.S.U.: Mocks, Konspirator, Targy и acidtrip.

Билети се продават в определени магазини в София, както и онлайн, на http://www.eventim.bg/ . Цената им е 20 лева на предварителна продажба и 25 на входа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay