Pete Tong ще открие новия парти сезон в Ялта

Pete Tong отново в Ялта на 22-ри

Новият парти сезон в Yalta Club започва на 22 януари, събота, по възможно най-зрелищния начин - с живата легенда на британската сцена Pete Tong (Пийт Тонг).


С предишната си визита в България на Solar Summer Festival 2009, Pete Tong взриви плажа в Слънчев бряг с постепенно надграждащия ритъм на музиката си, която безпроблемно премина в избухващо дийп хаус звучене.

"Беше много хубаво, фантастично. Затова се връщам. Хубаво е когато се връщаш там, където ти е харесало и се чувстваш страхотно и вече знаеш какво да очакваш”, споделя самият той преди да пристигне отново в България.

 

Определян като един от законодателите на световната клубна сцена, за признанията и успехите на Pete Tong може да се говори много. Освен участията му във всички най-големи фестивали, резидентството в Pacha, задължително трябва е да споменем и легендарното му радио предаване по BBC Radio 1 - Essential Selection, което води повече от две десетилетия. В българския ефир той също има запазено място – всеки петък от 20 до 22 часа по radio NOVA, които са съорганизатор на предстоящото парти.


Емоцията, която създава музиката му обаче, може да бъде усетена истински само когато си на негово живо изпълнение и чувстваш звученето, басовете и ритъма по цялото си тяло, категорични са феновете на хаус музиката.

 

На 22-ри януари в Yalta Juan Alvarez ще подгрее дансинга преди появата на Pete Tong, а билети за партито вече могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay