Влюбен джаз

Влюбен джаз

Влюбен джаз

Очаква ни един джазов Свети Валентин! В любовната нощ сцената на Sofia Live Club има честта да посрещне примата на джаза Камелия Тодорова и легендарния Живко Петров. Музикантите ще изпълнят джаз композиции и мелодии, преплетени с любимия на певицата суинг, които несъмнено ще подсилят усещането за празнуване.

 

През годините, както самите те споделят, двамата създават много интересни проекти и сега дойде моментът да ги представят за първи път на най-добрата сцена за жива музика.

 

Изпълнителката на джазови стандарти и хитови поп песни като " Не ме гледай така момче" и "Стая на релси" е поканила за свой гост любимецът на малки и големи ЛЮБО. Двамата ще изпълнят парчето "Искаш ли", дело на дъщерята на певицата - Рейчъл Роу и новото " Да е влюбен света", което несъмнено като по поръчка идва именно на специалния празник.

 

За тези, които искат да изненадат своята половинка, клубът предоставя възможност да спечелите покани от радио "Джаз ФМ", а вечерта да подсладите с добрия приятел на всички ценители Bаllantine's 12 years.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay