Дизайнът в технологиите помни близкото минало

Walkman-Mp3 плейър

Няма да е лъжа, ако кажем, че iPod (във всичките му форми) завладя пазара на преносими музикални плейъри през последните години. Разбира се, това не винаги е било така.


Може би някои от вас си спомнят ерата на Walkman. Плейърите от този вид царуваха с превъзходство, а аудиокасетите бяха последния писък на модата. Чудото да носиш любимата си музика навсякъде с теб бързо спечели милиони привърженици. Само най-готините хора имаха уокмен, окачен на колана, а притежанието на различни касетки си беше рядко срещана привилегия.


Ако ви липсва осемдесетарския дух, има страхотен начин да го върнете в ежедневието си, и то без да се налага да записвате на вече остарели и некачествени носители.


Само трябва да се докопате до 50-доларовия Walkman-Mp3 плейър на Urban Outfittes . Той не само прилича на позабравеното устройство – за по-голяма достоверност дизайнерите са заложили на захранване чрез чифт батерии АА. Въпреки че не е iPod, плейърът може да бъде зареден с часове музика посредством карта памет.


Тази джаджа притежава изпитан с години "old school” дизайн и функционалност, присъща на съвременните технологии – какво повече може да иска човек...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay