Еминем е в челните позиции

Еминем набира скорост

Еминем е в челните позиции

Еминем се превърна в третия изпълнител с повече от 1 милиард гледания в сайта YouTube, съобщава музикалното издание Billboard. До понеделник (21 февруари) разглежданията на негови песни в сайта са били 1 000 163 659.

 

Рапърът се присъединява към други двама много популярни изпълнители в YouTube – Джъстин Бийбър – с 1,3 милиарда гледания и Лейди Гага – с 1,2 милиарда. Данните са от социалната медиа Famecount, която следи броя на посетителите в сайта и в други мрежи.

 

А те сочат, че Еминем е на път да детронира Лейди Гага от първото място на най-голямата жива знаменитост в социалната мрежа Facebook.

 

Последният албум на рапъра, "Recovery”, който излезе през 2010 г., е продаден вече в над 6 млн. копия по целия свят и тази година донесе на Еминем награда "Грами" за най-добър албум на 2010 г.

 

Изпълнителят има и много планове за настоящата година, вече няколко потвърдени участия в концерти и музикални фестивали, а преди време бе публикувана информация и за завръщането му на снимачната площадка с главна роля в нова холивудска продукция.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay