Звук от бъдещето. Сега!

Звук от бъдещето. Сега!

Звук от бъдещето. Сега!

Името на Филип Старк никога няма да спре да предизвиква приятна възбуда у всички фенове на дизайна, технологиите и онази магия, която той сътворява от двете.

Този път онова, което грабва вниманието ни са изненадващите и уникални високотехнологични колони -  освен че се наричат така, почти нямат нищо общо с аудио колоните, които сме свикнали да виждаме или използваме. Старк създава революция. Parrot Zikmu са ултрамодернистични, хиперфукционални и мега готини.

Те изглеждат като последната дизайнерска придобивка за всеки стилно обзаведен дом и могат да си "общуват" отблизо с вашия iPod или iPhone, и директно да възпроизведат най-кристалния и мощен звук, който някога сте чували. В собствения ви хол.

Според производителя това технологична и красива джаджа цели да е нещо много повече от аудио система. Към колоните Parrot Zikmu, които са високи 76 см, имате възможност освен да включите плеър или телефон на Apple, да слушате музика посредством Bluetooth или Wi-Fi от вашия компютър или телефон, които ще се сближат веднага с колоните.

Съвършеният звук се разпространява от няколко плоски мембрани, разположени от всички страни на Parrot. С тяхното излизане на пазара Филип Старк обяви, че те имат една почти магична фукция - адаптират звука в зависимост от разположението и големината на стаята. За да бъде акустиката перфектна винаги и навсякъде.

За да се сдобиете с най-новото изобретение на световноизвестния дизайнер ще трябва да почакате около един месец и задължително ще бъдете смятан за специален клиент на компанията, защото покупката им е възможна само след лична поръчка. Цената им отговаря на качестовото - 1600 долара или около 2100 лева.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay