Миранда Ламбърт и Тейлър Суифт са големите победителки на Кънтри наградите

Кънтри наградите се превърнаха в нощ на дамите

Миранда Ламбърт и Тейлър Суифт са големите победителки на Кънтри наградите

Церемонията по връчването на 46-те Кънтри награди се превърна в нощта на дамите, след като Академията връчи три награди на Миранда Ламбърт за носталгичния й хит "The House That Built Me” и обяви Тейлър Суифт за шоумен на годината.

 

"Ще полудея от щастие. А това, че наградата идва от феновете, я прави още по-ценна!" сподели Суифт, държейки в ръце престижната статуетка.

 

Наградата за най-добър нов изпълнител отиде при The Band Perry, трио от братя и сестри от Мисисипи. "Благодаря ви много, че ни дадохте ушите си и трудно спечелените си долари", заяви при получаването на наградата Кимбърли Пери, заобиколена от своите братя, Нийл и Рийд. 

 

Сред звездите, които се изявиха на голямата сцена в рамките на церемонията, бяха Брад Пейсли, който получи награда за най-добър изпълнител. Дженифър Нетълс от Sugarland се присъедини към Риана за изпълнението на последния ѝ сингъл, "California King Bed", а бившата шампионка Кари Ъндърууд направи дует със Стивън Тайлър от Aerosmith върху песента на бандата от 70-те "Walk This Way".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay