Парти по калифорнийски с Рейчъл Стар

Парти с Рейчъл Стар

Атрактивната певица и диджей от Калифорния Рейчъл Стар (Rachael Starr) пристига в България за подгряващо Свети Валентин парти в клуб Червило. Брюнетката ще прелети разстоянието от Западния бряг на САЩ до София не само, за да направи едно страхотно шоу, но и за да изтегли имената на победителките от забавната игра на целувк, която клубът организира по повод празника на влюбените. 

 

В духа на съвременните нрави, на дамите ще бъде предоставена възможността да поканят своите любими господа на вечеря по случай Деня на влюбените. Три ще са щастливките, участвали в играта на целувки, които ще имат шанса да заведат кавалерите си на изискана вечеря на свещи в шикозен ресторант в центъра на София. Официалните покани за Свети Валентин ще се озоват в ръцете на онези три момичета, които първо - се появят в клуб Червило в нощта на 12 февруари, второ – запечатат устните си в целувка върху специален талон, който ще участва в томбола за определяне на трите печеливши, и трето - се окажат наистина победителки в тази вълнуваща игра.

Рейчъл Стар ще бръкне в стъкленицата с нацелуваните талончета и ще определи кои три дами ще изненадат половинките си с извоювания с целувка подарък.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay