Феновете на Миленита не успяха да се поберат в клуба за промоцията на Gato

Нека бъде Gato! От Миленита с любов

Феновете на Миленита не успяха да се поберат в клуба за промоцията на Gato

Талантливата по много параграфи Миленита представи снощи новия си албум Gato в клуб, препълнен от нетърпеливи да я чуят на живо почитатели и под светлините на блесналите им погледи.

Входът за промоцията в Sofia Live Club бе свободен и това навярно допълнително мотивира меломаните да се разходят до подлеза на НДК в студената зимна вечер. Малко преди началото на концерта дори се наложи охраната да затвори негостоприемно вратите и да спре да пуска хора в клуба - от съображения за сигусност, а и защото вътре вече не се дишаше от навалица и нетърпение.

С качването на сцената на Миленита обаче, оплакванията на всички секнаха, а хипнотизиращата музика ни остави безмълвни. Добре де, не напълно безмълвни - припявахме си. Щяхме и да танцуваме, ако имаше малко повече място.

Освен хитовата в момента "Черни котараци" Миленита представи и магическата "Няма", флиртуващата с българския фолклор "Чешмеджийо", както и композиции на испански и английски език, като "La Escalera" и "Love Is Not Easy".

За пропусналите промоцията снощи има добри новини - на 23 януари в клуб "Строежа" в Студентски град Миленита ще представи отново песни от новия си, втори досега студиен албум Gato.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 24.01.2011|14:49
Промоцията беше страхотна! А статията е чудесна :)
1
Не е посочен 07.01.2011|19:00
браво Дени! Почти все едно съм присъствала :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay