Познай пролетните тенденции

От Guess by Marciano представиха идеите си за топлия сезон

Разгледахме последната рекламна кампания на Guess by Marciano и веднага решихме да я споделим с вас. Пролетта идва с американския бранд, а в модните предложения има за всяка дама по нещо. Наистина!

Стилът е casual, но само на пръв поглед. Умела комбинация е постигната между навити до глезена панталони, шорти и свободни, широки блузи, съчетани с официални сака и красиви чанти.

Цветовете варират между тъмночервено, тъмносиньо, каки, жълто и оранжево, комбинирани с бели и телесни тонове. Така нареченият "color blocking" (съчетание между контрастни нюанси) е силно застъпен и умело се превръща в акцент на тоалета.

Аксесоарите са неизменна част от колекцията. Модерни геометрични клъчове, високи токове, сандали с платформи, слънчеви очила и масивни бижута са отличното решение за успешно завършена визия.

Guess by Marciano правят смела колаборация между класически и небрежен стил. Удобните, но представителни дрехи, са облеклото, от което се нуждае всяка съвременна жена, ежедневно оцеляваща в своеобразната градска джунгла.

Разгледайте нашата галерия и открийте своите красиви "екипи" за справяне със забързания начин на живот.

17 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay