Не обричайте тази среща на провал!

Не бързайте със заключенията

Не обричайте тази среща на провал!

Ех, тези срещи! Винаги са толкова вълнуващи – било то умопомрачително забавни или пък най-лошото преживяване напоследък... И въпреки това, не винаги онова, което виждаме е онова, което всъщност е.

Вижте кога е по-добре да изчакате, преди да отсъдите изминалата среща като "Пълен провал". Понякога търпението е това, което прави чудесата реалност.

 

Ако той е супер нервен: според нас това е един добър знак. Не всички мъже са мускулести мачовци и не всички ни заявяват смело, че ни желаят. Има и такива сладки типажи, които просто се притесняват, когато харесват жената до себе си. Просто изчакайте да се поопознаете, за да се уверите, че това момче може да е една доста интересна любовна теорема...

 

Ако той не е вашият тип: съветваме ви първо да обмислите добре какво значи това понятие. Не ви харесват буйните му къдрици или лилавия пуловер? По-добре се концентрирайте над други по-важни неща. Например: неговото поведение или начинът, по който ви кара да се чувствате. Май точно тук се крие разковничето на онова, което всички търсят – химията.

 

Ако се карате: може би ще правите най-страстния секс. Точно така! Искрите изглежда прехвърчат бясно между вас, а различията в разбиранията не са никакъв лош знак. По-добре всеки да си има мнение и да го "брани", вместо да лиспва изобщо такова.

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay